Топ астрологът Силва Дончева алармира: Тези зодии ще страдат до края на 2020 година (I част)

0
2381

Предстоят ви доста разочароващи скандали и загуба на пари

 

Силва Дончева
Предстоят ви доста разочароващи скандали и загуба на пари

Астрологът Силва Дончева алармира, че за някои зодии предстоят сериозни страдания до края на 2020 година.

Тя посочва, че през настоящата година ще има прекалено много негативни астрологични съвпади, които в определени моменти ще оказват лошо влияние.

Ето какво вещае Силва Дончева за онези зодии, на които предстои да преминат през разни страдания:

Овен
Топ астрологът посочва, че представителите на третата декада на зодия Овен, ще срещнат сериозни проблеми. Трите планети в Козирог – Плутон, Сатурн и Юпитер ще ги ударят сериозно, защото им квадратират. Останалите две декади от зодията ще имат възможността да дишат спокойно.



Телец
Родените през първата декада на представителите на зодия Телец също ще бъдат изправени пред страдания и проблеми. На всичкото отгоре им предстоят доста разочароващи скандали, както и загуба на пари. В същото време родените през третата декада ще започнат да вървят нагоре и да се развиват чудесно.

Необходимо е да бъдете доста предпазливи

Близнаци
Като цяло те са по-неутрални. Астрологът Силвия Дончева обаче предупреждава, че родените между 7 и 13 юни, са под натиска на Нептун. Това означава, че трябва много да внимават да не бъдат излъгани и изоставени. Те ще са изправени пред дилема и ще са доста объркани. Не е изключено и да се чувстват самотни поради факта, че трудно ще могат да разчитат на партньори и сътрудници.

Рак
Родените в третата декада на този знак ще са доста объркани и ще трябва да се справят с доста проблеми. Останалите представители на зодия Рак могат да бъдат спокойни. Родените през втората декада на зодията дори ще са във възход.

Лъв
Доста проблеми и то сериозни, очакват родените в първата декада. Задават се и раздели. Трябва да сте много внимателни във връзките, както и във финансовите отношения. Останалите могат да бъдат спокойни.

Дева
Добри новини за родените в третата декада на зодия Дева. Тях определено ги очаква възход. В същото време обаче родените между 6 и 12 септември, трябва да са много внимателни, за да не се скарат с някого и да разрушат доброто съдружие. Не е изключено животът да ви изправи и пред сложни житейски дилеми.
Истинско щастие очаква родените между 12 и 22 септември, сочи топ астрологът Силвия Дончева, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.