Топ астрологът Силва Дончева алармира: Тези зодии ще страдат до края на 2020 година (II част)

0
776

Положението на родените в третата декада ще е доста сложно

 

Силва Дончева
Положението на родените в третата декада ще е доста сложно

Топ астрологът Силва Дончева предупреждава, че някои зодии ще бъдат изправени пред доста сериозни изпитания до края на 2020 година.

Тя посочва, че това се дължи на факта, че през настоящата година ще има прекалено много негативни астрологични съвпади, които в определени моменти ще оказват лошо влияние.

Ето какво вещае Силва Дончева за онези зодии, на които предстои да преминат през разни страдания:

Везни
Положението при родените в третата декада на зодия Везни, ще е доста сложно. На много от вас ще се наложи да внимават, тъй като всичко ще им е объркано и ще трябва да се изправят пред доста сериозни изпитания.
Останалите представители на зодията могат да дишат спокойно, тъй като се намират в добра позиция.



Скорпион
Родените през първата декада на зодия Скорпион ще страдат много. Те не само ще губят пари, а и ще имат много сериозни проблеми, свързани с наследство, банки, финанси… За съжаление това важи и за личните им отношения.
В същото време родените в третата декада ще вървят нагоре и ще се радват на небивал просперитет.

Стрелец
Силва Дончева посочва, че вие се намирате в равновесни води. Ще трябва да усвоявате това, което сте правили през миналата година. Единствено родените между 6-7 и 12 декември, ще трябва да са много внимателни. Съществува сериозен риск да изгубят пари или да осъществят много лошо търговска сделка. Задават се проблеми с ученето, както и проблеми при пътуване. Нужно е да бъдете особено внимателни в отношенията, тъй като ще са доста объркани като цяло.

Предстои ви доста сериозно разтърсване

Козирог
В третата декада се намират трите нежни планети – Сатурн, Юпитер и Плутон. Един съвпад в Слънцето обаче никога не носи нищо добро. Това ще ви разтърси доста сериозно, особено ако Плутон мине през Слънцето. Казано с други думи – и при вас нещата са доста сложни.
Останалите две декади ще са в доста по-равновесна ситуация.
Що се отнася до втората декада, може би няма да е грешка да се каже, че те ще са най-добре, тъй като ще почиват доста, а в същото време ще вървят нагоре.

Водолей
И тук родените в първата декада трябва да са особено внимателни, особено по отношение на парите и приятелите. Освен това трябва да внимават с личните отношения и връзките. Не е изключено да изгубят позиции.
За останалата част от Водолеите по-скоро може да се каже, че положението ще е неутрално. За сметка на това обаче не ги очакват неблагополучия.

Риби
Родените между 5-6 и 12 март, трябва да са много внимателни със здравето си. Проблемите ви ще са породени от факта, че Нептун минава върху Слънцето, сочи топ астрологът Силва Дончева. В определен момент може да се почувствате объркани, да понапълнеете или пък да се почувствате самотни.
При първата декада нещата ще са ОК.
При третата декада пък предстои възход, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.