Рачков съсипа Алекс Раева пред погледа на бившия й!

0
777

Алекс Раева получи съкрушителен удар от Димитър Рачков пред погледа на Слави Трифонов!

Гостуването на Димитър Рачков във “Вечерното шоу на Слави Трифонов” донесе доста емоции на зрителите. Актьорът показа чувството си за хумор за пореден път, но не мина без жертви.

Рачков и Слави
Димитър Рачков награби Слави

Най-голямата му жертва се оказа Алекс Раева. Рачков я унизи по брутален начин, при това пред погледа на мъжа, с когото тя имаше любовна връзка в продължение на 3 години.

“Ти на Алекс Раева колко песни й направи? Една! И вместо да си я пее, тя ми ходи да води “Х Фактор” – каза комикът.

Той обаче стигна и по-далеч в язвителните си шеги.“Алекс Раева роди само за да докаже, че и от нея може да излезе човек” – продължи Рачков.

Както е известно, Алекс Раева е сред най-близките приятелки на Мария Игнатова. Затова никак не е чудно, че Димитър Рачков я атакува така брутално, когато вече не е с Мария.

Актьорът сподели пред Слави, че не се е виждал с бившата си изгора от около година. Двамата се разделиха окончателно именно по това време.

Слави Трифонов показа, че е заровил томахавката с Магърдич Халваджиян. Арменецът дори се появи с видеовръзка в шоуто, а Дългия даже го нарече “приятелю”.

Шоуменът обяви публично, че спира делото срещу “Господари на ефира”. Дълги години той се подиграваше и осмиваше предаването, излъчвано по Нова телевизия, но очевидно вече няма проблем с фамилия Халваджиян.

Близките взаимоотношения между двамата дори накараха мнозина да подозират, че може и да готвят някой съвместен проект. Дали е така, ще разберем напред във времето.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.