Петър Волгин: Вторият мандат на Румен Радев е сигурен!

0
429

Петър Волгин застана на страната на президента в скандала, който се разрази. Журналистът е убеден, че това ще подпечата втория мандат на Румен Радев!

Докато ври и кипи около Румен Радев, понеже стана ясно, че е назначил любовницата си на работа, която сега му е съпруга, Петър Волгин не пропусна да го подкрепи във Фейсбук.

Румен Радев
Ще стане ли пак президент след година Румен Радев?

„Нека тези, които вече са се размечтали за импийчмънт на президента Радев, внимателно да гледат какво става в братските нам Съединени американски щати. Срещу Доналд Тръмп върви процедура по отстраняването му от длъжност, която е изградена върху абсурдни и лишени от всякаква логика обвинения. И колкото повече импийчърите на Тръмп го хейтят, толкова повече се увеличават шансовете му да спечели втори мандат.

Същото ще се случи и в България. С глупостите си импийчърите на Румен Радев просто ще подпечатат втория му президентски мандат.“ – пише Волгин, без редакторска намеса.

Журналистът беше един от най-големите защитници на Иван Гешев, когато срещу него имаше протести, за да не бъде назначен за главен прокурор. Интересно обаче какво е мнението на Волгин сега, след като именно Гешев повдигна обвинението срещу Радев.



Междувременно стана ясно, че самият Гешев го грози затвор, тъй като е разрешил разгласяването на информация за президента, придобита чрез тайните служби. Затвор ги грози и тези, които са му я дали.

По онова време Десислава Радева е носила фамилията Генчева и е била само любовница на военния тогава пилот. Разговорът между Стайков и Радев, записан от ДАНС, уличава втория във възползване от позицията си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.