Стойчо Керев говори за неизвестната еволюцията на душите

0
747

Продуцентът и журналист Стойчо Керев, заедно с неговия гост коментират вечната тема за живота тук от най-първия до съвременния човек

Стойчо Керев

Гост в „Новото познание“ е писателят Христо Нанев.

Христо Нанев започва своя коментар с въпроса за живота на Земята. Планетата ни е създадена по начин, по който е възможно физическото съществуване на душите в плът.

Но какво е важно да правим на Земята? Библията говори за първия човек на планетата и нейното развитие. Науката дава отговори на база изследванията, които са били проведени от учените в съответния период. Това са факти и аргументи.

Третият фактор е регресията. Тя дава отговори на въпросите за смисъла на живота.



По време на регресии Христо Нанев е попадал на животи на Атлантида. В момента провежда сериозно изследване, а когато го приключи, ще издаде нова книга.

Атлантите живели на онзи изолиран малък континент в Атлантическия океан. И са можели да контактуват директно с боговете. А тези богове всъщност са пратеници от Космоса, представители на високо развити цивилизации.

И най-интересното е, че тези богове не само са донесли ново знание на атлантите, но са докоснали и човешкото ДНК.

Защо Земята е привилегировано място за живот и развитие на душите в телесна форма? Защото за разлика от останалите места във Вселената, тук имаме право на свободен избор.

Първите хора тук е трябвало да развият инстинкт за самосъхранение. И да разработват планетата, за да се превърне в подходящо и удобно  място за живеене.

През следващите векове задачите се променят. Идва продължаването на рода. Семейството. Любовта и омразата.

И като друг водещ мотив се появява кармата – допуснати грешки или направени пропуски, които трябва да бъдат отработени отново.

Мисията на живота и кармата стават двигатели на човешкото съществувание на един по-късен етап от развитието на душите на Земята.

В по-новите времена на дневен ред идва въпросът с лидерството. Мисията живот все повече се усложнява.

Най-ценни са трудностите в живота, а враговете са безценни. Ролята на духовния учител е съществена. Те ни изпращат на Земята, помагат ни в живота и после ни посрещат в Отвъдното. Те са висши съзнания, които не се нуждаят повече от плът. А новата им мисия е да помагат на въплътилите се.

Още полезни и непознати факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.