Аида Марковска говори за личната и родова карма, за мисията на децата в рода

0
1897

Аида Марковска гостува в предаването „Без формат“ на ТВ Хасково. Заедно с Христина Котларска коментират значимите въпроси за личната и родова карма, както и за мисията на децата

Аида Марковска и Христина Котларска

Децата са огледало на отношенията между техните родители, както и отношенията между бабите и дядовците.

Ако едно дете е болнаво или има буен характер, причината трябва да се търси в поколенията назад. Много често обследването на роднинските връзки показва, че има някакви отношения, които не са били добре приети.

Аида Марковска дава следния пример. Ако едно дете е родено от родители, между които няма истинска и силна любов. Забременяването е станало случайно. Или двамата родители са се събрали заедно по някаква причина, но между тях няма истински чувства. Роденото дете започва да прилича на онези партньори, към които родителите са имали страст преди да бъдат заедно. Но не са могли да имат брак и деца с хората, които наистина са обичали.

С течение на времето родителите започват да коментират, че детето не прилича на тях. Че в рода им няма подобни хора.



Това показва, че генетично детето принадлежи на своите биологични родители, но в емоционален план в него има и друга памет.

Ако човек има лоши отношения със своята майка или баща, един ден отношението на неговите деца ще бъде същото към самия него.

Бащата е източник на материалното добруване. На дома като къща или друго жилище. На финансовия просперитет. Ако отношенията между дете и баща са скъсани, то детето един ден няма да може да осъществи тези аспекти на своя живот.

Майката е символ на любов, красота, гъвкавост, адаптивност и плодородие. Когато отношенията на детето и майката са скъсани, то не може да реализира тези аспекти в своя живот.

Родителите учат детето да се справя с реалния живот. Бабата и дядото учат детето на това какво е духът, какво е Бог, какво е смъртта. Те помагат на детето да развива мъдрост и философия към живота.

Една сериозна грешка, която много българи допускат. Грижите в рода трябва да стават като по-големите се грижат за по-малките. У нас не са рядко възрастните хора, които карат своите деца да се грижат за тях без да са болни или изпаднали в друго тежко положение. По този начин те отнемат от енергията, която трябва да бъде дадена на техните внуци. И това се отразява зле върху следващите поколения.

Каква е разликата между лична и родова карма и още важни аспекти за живота ще научите от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.