Джулиана Гани чества 1 месец от раждането

0
388

Джулиана Гани роди сина си точно преди 1 месец. Силиконовата плеймейтка отбеляза празника подобаващо, все едно става не на месец, а на годинка!

В навечерието на 2020 г. Джулиана Гани и Илиян Найденов посрещнаха своя първороден син. Младите родители избраха момченцето им да се казва Димитър.

Джулиана Гани
Джулиана Гани има огромни бомби, но не кърми, защото има силикон

Днес Малката Джулка, както красавицата стана популярна в „Биг Брадър“, не пропусна да отбележи във Фейсбук, че синът й прави 1 месец.

„Нашето момченце вече стана на 1 месец❤️
Един месец откакто той се появи в живота ни и всичко се преобрази напълно!Той избра нас за свои родители и ни учи всеки ден на нещо ново-на голямата отговорност,която носим,за да бъдем достойни за него😍
Расти здрав и голям,мъниче🙏“ – написа Джулиана Гани.

Раждането на Димитър Найденов нашумя и с това, че родителите му разкриха, че са замразили стволови клетки преди раждането, с което се застраховат в идните години, ако детето им има някакво заболяване.



„Мили приятели, забелязах че съхранението на стволови клетки на нашето дете събра огромен интерес.. особено “медийно”! Много неща се написаха, но много от тях не бяха точни. Някакви неверни – огромни суми, и някакви места на съхранение, които ме накараха дори да си отворя договора, за да си припомня. За да не се лутат повече журналистите и най-вече да не се подвеждат хората : Съхранихме при @futurehealth.bg в НОТИНГАМ – Великобритания за сума ПО-МАЛКА от 5000 лв. 👈🙂“, сподели Джули в мрежата.

Междувременно стана ясно, че двамата с Илиян са се венчали тайно преди раждането. По този начин са избегнали вероятността детето да се роди с фамилията на бившия съпруг на Гани, тъй като не са изминали 300 дни от развода им.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.