Днешният ден е уникален за всички жени!

0
262

Помислете много добре по какъв начин ще го оползотворите

 

ден
Помислете много добре по какъв начин ще го оползотворите

Нумеролозите сочат, че днешният ден е уникален за всички дами, тъй като ще е повече от вълшебен за тях.

Те твърдят, че такава комбинация от числа (02.02.2020), се случва веднъж на хилядолетие. В този ред на мисли, не пропускайте шанса да се възползвате от магията на числата, за да промените живота си към по-добро.

Днешният ден е наситен с енергията на Юпитер. При все, че денят е силен за мъжете, дамите ще са тези, които ще получат възможността да вършат чудеса.
Основното е да се възползвате максимално от деня и да го прекарате по правилния начин.

Дори за момента апатията ви да надделява, а силите ви да са се стопили до минималния предел, скоро всичко това ще се промени. Казано с други думи – промяната ще е за добро.
Мъжката енергия е царувала твърде дълго време. Сега всичко започва да се променя в полза на женската енергия. Светът ще поеме в посоката, в която поискат представителките на нежния пол.



Възползвайте се максимално от възможността, която ви дава съдбата

Ето как да изкарате най-добре днешния ден:

1. Първото, което трябва да направите днес, е да изречете своите желания. Помечтайте, визуализирайте и детайлизирайте желанията си. Представете си как желанията ви се сбъдват. Опитайте се да се потопите в усещането и му се насладете.
2. Не забравяйте да простите на хората, които са ви обидили, колкото и дълбока да е била обидата, която са ви нанесли. Пуснете тези, които искат да си отидат от вас. В момента не се нуждаете от нищо излишно.
3. Поставете себе си на преден план. Сега никой не е по-важен от вас самите.
4. Освободете се от всички негативи. Бъдете искрени в намеренията си. Дайте прошката от сърце, тъй като в противен случай ще е напълно безсмислена.
5. Не губете и секунда от времето си от днешния ден за завист. Не кълнете. Не се опитвайте да си съперничите с когото и да било, без значение по какъв повод.
6. Помагайте, подкрепяйте и правете най-доброто, на което сте способни. Ако е извън силите ви, просто се отдръпнете и не се месете.

Днешният ден може да е отправна точка към новия ви живот, така че помислете много добре какво ще си пожелаете и как ще го оползотворите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.