Месечен хороскоп за февруари 2020 година (I част) – за някои от вас месецът ще е доста труден

0
398

Ще ви се наложи да промените плановете си

месечен хороскоп
Ще ви се наложи да промените плановете си

Ето, че вече сме във владението на месец февруари. Какво разкрива вашият месечен хороскоп за дните от Малък Сечко, можете да научите в следващите редове.

Астролозите твърдят, че февруари, който се смята за най-студения месец от годината, ще зарадва повечето зодии с топли емоции.
Някои зодиакални знаци ще се радват на по-специални емоции и романтични преживявания през идните дни.

Ето какво вещае февруарският месечен хороскоп за всяка една зодия:

Овен
Родените под този знак ще трябва да се съобразят с желанията и предложенията на деца или млади хора от семейството ви. Дните се очертават доста трудни заради емоционални или здравословни проблеми на ваш роднина. На моменти месецът ще е доста неприятен и ще внесе известна неяснота в плановете и ангажиментите ви.
Присъствието на нови хора в семейството или района, в който живеете, може да се превърне в причина за някои промени. Предстоят интересни преживявания около роднина, който живее близо до вас.
Ще получите неприятна вест, свързана с човек, с когото сте били заедно в миналото.
Ще създадете ново приятелство, което ще се окаже в основата на предстоящи важни събития.
Има вероятност от възникването на неочакван разход. Не е изключено вие да направите неразумен харч, който ще ви коства някаква загуба.
За дамите февруари ще е изпълнен с интересни преживявания, а мъжете ще имат голяма надежда за успех в ново начинание.



Ще преминете през доста трудни ситуации

Телец
Астролозите сочат, че представителите на зодия Телец ще организират различни срещи и събирания, свързани с развитието на важни планове и проекти. Ще обсъждате въпроси, касаещи развитието на дела и събития и ще поемате конкретни ангажименти за успешното им реализиране.
Ще получите покана за годеж, юбилей или друго приятно събитие. Някои ще се възползват от благоприятните вибрации на съдбата и ще сменят местожителството си. Няма да ви липсват моменти, в които няма да имате настроение или ще изпитвате страх, или потиснатост. Тези емоции вероятно ще са породени от здравословен проблем, който ще възникне съвсем неочаквано. На по-късен етап ще възникнат и други ситуации, които ще преживеете доста болезнено и ще ви създадат неприятни емоции.
Брачните отношения на мнозина от вас ще бъдат поставени на изпитание.

Близнаци
Според вашия месечен хороскоп, ще ви се наложи да промените плановете, свързани с мъж, който е ваш роднина или близък приятел. Причината за това вероятно ще са неприятни събития в неговия живот.
В повечето случаи конфликтите в дома ви ще са за дребни неща.
Ще преживеете доста емоционално действията на ваши роднини, свързани с материални или финансови интереси, засягащи семейството ви. Предстои важно събитие, свързано с жена от семейството ви. Ще имате деликатни и непредсказуеми отношения с хора, които ще разчитат на вас за разрешаването на проблемите им. Задават се непредсказуеми ситуации, свързани с пътуване, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.