Месечен хороскоп за февруари 2020 година (II част) – за някои от вас се задават големи промени, а за други – разочарования

0
487

Дните ще благоприятстват създаването на нови връзки или укрепване на старите

 

месечен хороскоп
Дните ще благоприятстват създаването на нови връзки или укрепване на старите

Февруарският месечен хороскоп вещае, че някои зодии ще имат възможността да напълнят портфейла си повече от очакваното.

Какво още ви очаква през дните до края на месец февруари, ще можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае февруарският месечен хороскоп за всяка една от зодиите:

Рак
През този месец ще ви се наложи да отделите повече време за себе си и за проблемите и събитията, които се случват в личния ви живот. Дните ще благоприятстват създаването на нови връзки или укрепване на старите. Кореспонденция с човек от друго населено място може да има интересно развитие. Предстоят ви и различни любовни преживявания с хора от разстояние.
Изпълнявайте стриктно сроковете, свързани с финансовите ви интереси. Предстоят ви доста емоционални разговори в семейството, свързани с пари. Не е изключено да проведете такива разговори и с роднини, с които не живеете заедно. Ще запомните месеца с важни събития в живота на дете или родител. В живота ви неочаквано ще се появи нов човек или стар приятел.
Ще се натъжите от новина, свързана с ваш роднина или раздяла в семейството на приятел.



През този месец ще сте склонни към по-голяма емоционална чувствителност

Лъв
Родените под знака на царствената зодия, трябва да се настроят за голяма промяна в предварителните им планове. Ще бъдете много разочаровани от хора, които са ви дали празни обещания или са ви манипулирали с невярна информация. През този месец ще сте склонни към по-голяма емоционална чувствителност.
На местата, където има парични проблеми, се задава голямо напрежение.
Може да ви зарадва новина, свързана с жена, родена под знака на Рак, Скорпион или Риби. Не е изключено да получите покана или полезна информация от нея.
В емоционален план ще имате както върхове, така и спадове. От особена важност е да запазите стабилност и да не се подавате на прибързани реакции.
На работното ви място се задава интересна ситуация, свързана с жена.

Дева
За родените под знака на Дева, месецът ще е благоприятен за пътуване, свързано с любовния ви живот или с близки за вас хора, вещае вашият месечен хороскоп.
От особена важност през февруари ще е да защитите правата си. Настоявайте да бъдат изпълнени нещата, които са ви обещани.
Очаквайте семейни събирания, свързани с личен празник, годеж или сватба.
Ще имате много динамични контакти с хора от семейството. Те ще са свързани с важни събития или промени в живота им.
Месецът е неблагоприятен за съдебни дела от финансов характер.
Неочаквана новина ще ви обърка и ще изисква бързи решения и действия. Задават се нововъведения и промени на работното ви място. До голяма степен решенията ви ще бъдат повлияни от съветите на мъж. Има вероятност да преживеете разочарование, породено от разговор по важен въпрос с представител на банкова или държавна институция, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.