Седмичен хороскоп 03-09 февруари 2020 година (I част) – ще бъдете изправени пред редица проблеми

0
511

Усилията ви няма да отидат на вятъра, ако положите повече старание

 

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

Седмичният хороскоп вещае доста сериозна натовареност за някои зодии.

В същото време звездите сочат, че ключът към сполуката за представителите на зодия Телец, е в разбирателството. Близнаците пък ще бъдат заети да прокарат планове, които са в техен личен интерес.

Какво още очаква всяка една зодия в периода 03-09 февруари 2020 година, можете да научите от точния седмичен хороскоп.

Ето какво вещае той:



Овен
Ако успеете да почувствате силата на момента и да концентрирате енергията си в него, ще съумеете да внесете положителни промени в живота си. Тази седмица ще се характеризира с ярко съперничество и тежки удари от съперниците ви. Вие разбира се също няма да им останете длъжни. Обстоятелствата около вас ще бъдат деформирани от нечестност, клюки и измами. Напрегната обстановка владее от доста дълго време хората от близкото ви обкръжение.
Делничните дни се очертават доста напрегнати и ще се наложи да увеличите активността си, за да успеете. Петъкът ще бъде допълнително затруднен от физическото ви неразположение. Събота ще е благоприятна, но за сметка на това неделя се очертава доста нервна.

Ще получите подкрепа и от приятелския ви кръг

Телец
Положете повече старание и усилията ви няма да отидат на вятъра. Започнатите от вас дела ще достигнат логичния си край. Не се отказвайте и от предложения за бъдещи проекти. Етапът е благоприятен за реализиране на целите ви чрез съвместна работа (партньорство). Ще получите подкрепа и от приятелския ви кръг. Разбира се няма да ви липсват и врагове, които всячески ще се опитват да ви направят мръсно като повечето от тях ще останат неизвестни за вас. В никакъв случай не пренебрегвайте интуицията си, тъй като към момента именно тя е основният ви съюзник.
Понеделник ще е чудесен, но останалите делнични дни ще са доста напрегнати. Събота ще е благоприятна, а неделя ще ви предостави добри условия за успех.

Близнаци
Любовта ще ви направи по-слънчеви и ще ви извиси, вещае седмичния хороскоп. Това ще ви позволи да се отдадете изцяло на творческите ви стремежи. Новото седемдневие ще акцентира силно върху разгръщането на промените в личен план. При мнозина те засягат устройването в дадена сфера и партньорството с хора, чието предразположение към социалната реалност е подобно на вашето. Ще успеете да реализирате деловите ви цели с помощта на познати методи и средства.
Делниците ще са нервни и напрегнати. В петък ще решавате редица проблеми. Събота също ще е мъчителна и напрегната, а неделя – спокойна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.