Седмичен хороскоп 03-09 февруари 2020 година (II част) – сериозно напрежение и доста неприятни ситуации

0
502

Бъдете по-предпазливи, за да не станете жертва на измама

 

седмичен хороскоп
Бъдете по-предпазливи, за да не станете жертва на измама

Седмичният хороскоп предупреждава представителите на зодия Рак да бъдат изключително внимателни по отношение на провокации.

За представителите на царствената зодия Лъв пък се задават доста промени и сериозна активност. Що се отнася до Девите, седемдневието им ще бъде изпълнено с множество емоции.

Какво още очаква всяка една от зодиите в периода 03-09 февруари 2020 година според седмичния хороскоп, можете да научите в следващите редове. Ето какво вещае той:

Рак
Ще работите върху задачите си с яснота и целеустременост и резултатите няма да закъснеят. При все, че ще навлезете в седемдневието с немалка доза агресия, ще сте в добро настроение и с готовност за активни действия по поставените цели. Необходимо е да засилите наблюдението и да бъдете доста по-предпазливи, за да не станете жертва на измама. Периодът е много благоприятен за създаване на нови контакти. Задават се чудесни възможности, от които ще е добре да се възползвате.
От делничните дни вторник ще е най-силен, а останалите ще са напрегнати. Петък ще е доста нервен. Събота се очертава като нестабилна, а неделя – няма да е никак уютна.



Задават се редица служебни проблеми

Лъв
Душата на представителите на царствената зодия Лъв се разкъсва от силни чувства и желания. Вашият седмичен хороскоп вещае, че потребността ви от чисто човешки взаимоотношения ще ви вълнува повече от всякога и ще ви накара да търсите контакти с любими хора.
При все, че сте стабилни в развитието си, седемдневието няма да се характеризира със спокойствие и удовлетворителна реализация. Причина за това ще са редицата служебни проблеми, които ще изникнат и трудности от административен порядък. Мнозина от вас ще са много разочаровани от лъжи и нерешени проблеми. Ще ви се наложи да преглътнете несгодите.
През делничните дни ситуацията ще е променлива и нестабилна заради неяснота и неочаквани изменения. Петък се очертава като доста напрегнат, събота ще е хубава, а неделя – като през делничните дни.

Дева
Отхвърлете всичко онова, което не ви дава мира и не ви носи очакваните резултати. За съжаление през седемдневието напрежението и неприятните ситуации няма да ви подминат. Те ще засегнат най-вече деловото ви развитие. На служебното ви място бъдете готови за лъжи и хитруване на дребно. Това ще създаде нездрава атмосфера и ще се превърне в повод за сериозни конфликти. Делничните дни с изключение на четвъртък, ще са доста напрегнати и неприятни. Петък ще е нестабилен, а уикендът ще е повече от напрегнат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.