Седмичен хороскоп 03-09 февруари 2020 година (III част) – задават се сериозни затруднения

0
380

Развитието на събитията ще ви накара да направите анализ на случващото се

 

седмичен хороскоп
Развитието на събитията ще ви накара да направите анализ на случващото се

Седмичният хороскоп вещае отлични постижения за представителите на зодия Везни.

Скорпионите пък се намират на прага на важно партньорство, а за Стрелците седмицата ще премине под знака на лични печалби и успехи.

Ето какво още очаква всеки един зодиакален знак според седмичния хороскоп за периода 03-09 февруари 2020 година:

Везни
Обърнете повече внимание и бъдете по-отдадени на приоритетните ви начинания. Ако не насочите вниманието си към тях, рискувате да се разпилеете в много посоки и по този начин няма да можете да постигнете нищо съществено. Предстои етап на значително натоварване в деловата сфера. Нужно е да действате активно, ако искате да възстановите положителния ход на делата ви. При все, че ще срещнете сериозни затруднения, все пак положените усилия няма да отидат на вятъра. Контактите са от особена важност. Благодарение на тях ще можете да решите административни или финансови проблеми.
При все, че делничните дни ще са напрегнати, ще ви зарадват с изненадващ успех. Петък е успешен, но уикендът се очертава доста неприятен.



Етапът е много добър за партньорски ангажименти

Скорпион
Развитието на събитията ще ви накара да направите анализ на случващото се. Покрай търсенето на причина, ще подобрите значително собственото си поведение, а това няма да остане без резултат. Етапът е много добър за партньорски ангажименти, но би било добре да сключвате писмено договорките от такова естество, за да не се окажете измамени.
Онези от вас, които са се насочили към смяна на работното място, ще успеят да установят ползотворни контакти.
Вторник се очертава най-труден от делничните дни. Петък ще е доста успешен за онези от вас, които са настойчиви. Събота ще е напрегната, но успешна, а неделя – проблемна.

Стрелец
Човек, който има отношение към проблемите ви, ще ви даде доста полезни съвети. Етапът е отличен за реализация на парични печалби и лични цели. В същото време ще е съпътстван и от изумителна нечестност. Не се изненадвайте от клюките и клеветите, които бълват вашите колеги или делови партньори. Опитайте се да владеете нервите си и не допускайте гнева да вземе превес. Би било добре да ограничите сериозно периметъра на контактите си.
Делниците се очертават като успешни, но във вторник са възможни повече ядове. Петък ще премине под знака на значителни придобивки. Събота ще е напрегната, но неделя ще ви донесе добър късмет, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.