Седмичен хороскоп 03-09 февруари 2020 година (IV част) – силно напрегнат период

0
477

Опитайте се да направите анализ на всеки детайл

 

седмичен хороскоп
Опитайте се да направите анализ на всеки детайл

Седмичният хороскоп за периода 03-09 февруари 2020 година сочи, че представителите на зодия Козирог ще успеят благодарение на деловата си амбиция.

На Водолеите ще им се наложи да вкарат повече активност в действията си, докато Рибите се справят отлично.

Какви изненади е подготвило предстоящото седемдневие за всяка една зодия, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае седмичният хороскоп:



Козирог
Необходимо е да се отнасяте отговорно и с нужното внимание към всичко, случващо се в живота ви. Опитайте се да направите анализ на всяко важно събитие или детайл. По този начин ще получите много по-пълна картина на случващото се и ще можете да поправите грешките. Разбира се няма да липсват и неприятни явления като лъжи от страна на партньорите. Въпреки това етапът е благоприятен за делови постижения, лична реализация и любовен успех. Следва да сте по-внимателни в деловите контакти и да се пазите от измами. Такива се очертават във финансов план.
Най-неприятни от делничните дни ще са понеделник и сряда. Петък ще ви донесе добри печалби, но събота ще е напрегната. Неделя се очертава успешна.

Проявете повече активност, ако искате да реализирате целите си

Водолей
Някои от вас ще насочат усилията си в търсене на нова и по-интересна работа. Седмичният хороскоп вещае, че хорските приказки ще внесат допълнително напрежение в мислите ви и ще ви направи значително по-уязвими. Нямате друг шанс за реализация на целите ви освен да сте по-активни в сферите, които ви интересуват. Не правете опити да хитрувате или да действате неправомерно, тъй като ще претърпите неуспех, който ще ви донесе сериозни разочарования. Контактите ви в обществото и административните ви ангажименти, ще са успешни. Мнозина от вас ще получат подкрепата на влиятелна личност.
Седмицата се очертава успешна, но няма да липсва и напрежение.

Риби
Ако искате да ускорите реализацията на намеренията ви, ще трябва да работите с повече отдаденост и да сте по-активни, съветва седмичният хороскоп. Видно е, че етапът е печеливш, а вие ще действате умело, вместо да разчитате на нечия подкрепа. Разбира се няма да ви липсва и помощ, но тя ще има отношение към осъществяването на цели, чието постигане зависи от административна благословия.
Делничните дни с изключение на вторник, който ще е силно напрегнат, се очертават успешни. Ще се радвате на добри постижения и успехи. Въпреки, че петък ще е доста напрегнат, той също ще премине под знака на успеха. Уикендът също ще е успешен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.