Това са модните тенденции за пролет 2020

0
668

След като научите какви са модните тенденции за пролет 2020, ще имате достатъчно време да подготвите и своите тоалети

Бъдете шик през цялата пролет 2020

Преди да хукнете към магазините, първо вижте какво имате вкъщи.

Ако разполагате с дрехи, купени преди, но актуални отново, вие ще бъдете единствени и неотразими. Освен това ще спестите средства.

През пролет 2020 са актуални всички блузи, ризи, фини пуловери, тениски и поли на цветя.

Туниките и дългите ризи, които свободно падат над панталони и поли като покриват седалището на жената, се завръщат пак.



Туника или дълга риза върху дънки или върху панталон е супер комбинация за тази пролет.

Правите панталони, които не са прилепнали по бедрата, също се завръщат при нас.

Те покриват част от обувките. Имат по две или три басти от двете страни на ципа. Задължително с добре оформен ръб по цялата дължина на крачола. Не забравяйте и колан. Някои модели се продават с колани от текстил или от кожа. Но ако вие не намерите такива в магазина, сами си добавете коланче.

За свободното време отново хит са бермудите до коляното. За почивните дни, за отпуската на море те са не само удобни и практични, но и шикозни през тази година.

По отношение на дамските чанти, всяка жена подбира онази, която най-добре й подхожда и е удобна. Дали ще е голяма или малка, с дълга или с къси дръжки. Но тази година особено голям хит са циповете по чантите, при това металните ципове. Колкото повече ципове, толкова по-шик. Освен това метални катарами и нетипични закопчалки също са модни през пролет 2020.

Неоновите цветове (фосфористиращи) жълто, розово, оранжево, светло синьо са хит според някои световни дизайнери.

Ако се съобразявате с годината на Металния плъх според китайския календар, трябва да заложите на жълто и на червено. Не забравяйте тъмно, турско и индигово синьо, както и сиво. Сивото е символ на Плъха. Розовото също е хит.

Не забравяйте още, че 2020 г. е високосна. Носенето на метални или сребърни бижута е препоръчително. Но не е на всяка цена задължително. Ако обаче искате да бъдете наистина шик, добавете нещо ново към вашата кутийка с бижута. Но ако си имате украшения, които сте носили преди години, отново ги извадете. Нали знаете – стари, но златни, винаги модерни.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.