Няма да повярвате какъв меден месец изкараха тези младоженци! (ВИДЕО)

0
116

Тази неочаквана история за най-странния меден месец, който накара целия свят да говори за него, се превърна в истинска световна сензация

Традицията повелява, че след олелията по сключването на брак и вдигането на тежка сватба, младата двойка да се наслади на своя меден месец, където да са само двамата и да се къпят в любовта си.

Но една двойка напълно разбуни духовете по света, след като стана известно, че младоженците са се насладили на своя меден месец в продължение на почти две години.

Това е историята на семейство Хауърд, Ени и Майк, от Ню Йорк. Двамата млади решили, че за тях традицията на семействата да се възползват от една или две седмици отпуск като меден месец няма да важи.

meden-mesez
Най-дългият меден месец…  675 дена

Затова те се отправили на околосветско пътешествие, продължило в следващите 675 дни.И така, по време на своя двугодишен меден месец влюбените посетили повече от 300 забележителности в над 33 страни, разположени на 6 континента.

Те сметнали, че парите, с които разполагат за своето пътешествие възлизат на 45 щатски долара на ден, и в почти всички страни те се вмествали в този бюджет.

Разбира се, във Великобритания, Германия, Франция, Норвегия им били необходими малко повече средства, но пък те спестили от обиколките си из Азия и Африка.

Ени и Майк Хауърд споделят, че техният меден месец се оказал по-евтино начинание, отколкото обичайният им живот в Ню Йорк. След като приключило това незабравимо приключение, младото семейство решили да се захванат с частен бизнес. Те открили своя компания в Ню Йорк, която да помага на други младоженци, решили да се възползват от своя меден месец по подобен начин.

Ени споделя, че иска да покаже на младите хора, че могат да се забавляват като обиколят целия свят за много по-малко средства, отколкото биха изхарчили в тузарски курорт за две седмици за своя меден месец.


сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.