Ето кои са зодиите с най-продължителните връзки!

1
286

Колко ще продължи една връзка зависи много от качествата на партньорите, от доверието между тях, но и от зодиите им

Едва ли има точна закономерност колко точно ще продължи една връзка, тъй като тя зависи от много и различни фактори, от характерите на двамата партньори, от доверието, което имат помежду си, от начина, по който комуникират заедно. Но сега ще ви покажем, че дължината на връзката зависи много и от зодиите на партньорите, разкри Beu.bg.

Астрологията е науката, която разкрива какво ни показват зодиите ни. Именно според нея има зодии, които са предразположени към по-дълги връзки, те не си падат по флиртовете и ако са с един партньор, то това напълно им е достатъчно. Те нямат нужда да се оглеждат в очите на различни потенциални гаджета, за да се чувстват добре.

zodii
Има зодии, които могат да поддържат постоянни връзки

За разлика от тези зодиакални знаци, има други, които са далеч по-палави. За тях дългата връзка е едно сериозно бреме, към което прибягват при една по-стабилна връзка, когато са се налудували и вече са достатъчно улегнали, за да може да бъдат верни на партньора си.

Сред най-верните представители, готови на дълга връзка, са тези от зодиите Везни, Рак, Телец и Риби.



Ако сте от зодия Везни, то за вас любовта е от водещо значение. Вие можете да останете цял живот верни на партньора си, умеете да го изненадвате  и така интересът му към вас остава жив много дълги години.

Хората от зодия Везни не си падат по изневеряването, но пък никога не отказват един лек и напълно невинен флирт просто така, за настроение.

Ако сте от зодия Рак, то вие сте най-големите домошари сред зодиите в зодиака. Когато обичате, го правите пламенно и силно. Така е и когато мразите. Раците могат да простят прегрешението на своята половинка, но това със сигурност ще му коства много дълго натякване. Представителите на тази зодия са верни до гроб. Те не обичат изневерите и няма да ви изневерят, ако не усетят, че вие вече нямате чувства към тях и не ги обичате.

Другата зодия с продължителна връзка е Телеца. Това са хора, които трудно скачат от връзка във връзка. Те обичат сигурността и спокойствието, което им носи познатият живот с партньора им. Телците обичат секса и докато той е страстен и връзката ви е емоционална, те няма да погледнат никого настрана.

Зодия Риби също е сред най-верните зодии. Често връзките им започват още от ученическите им години и продължават до последния им дъх. Когато се отдават на един човек, то това винаги е с чувството, че това ще е тяхната половинка и ако, евентуално, нещата не потръгнат, Рибите страдат много. Ако усетят обаче, че страстта я няма между вас, представителите на тази зодия може и да кръшнат, но те никога няма да си го признаят.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Пълни глупости.Познавам хора от тези зодии които имат зад гърбът си по няколко брака.Дори един Телец преметна жена си,че отива да работи в чужбина,а той живееше с друга жена и децата му гладуваха.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.