Тези зодии ще станат жертва на тежко предателство в дните до края на февруари

0
307

Замислете се и за причината, поради която се е стигнало дотук

 

зодии
Замислете се и за причината, поради която се е стигнало дотук

За съжаление дните до края на февруари далеч не могат да се нарекат добри за някои зодии.

Истината е, че според астролозите, те ще се сблъскат с куп трудности и ще им се наложи да извървят доста тежък път, за да останат щастливи и отново да се радват на живота.

При все, че вторият месец от годината носи много надежди за мнозина и хората все още не са изгубили надежда, то някои зодии трябва да са готови за промени, които няма да са от най-добрите.

Прогнозата на астролозите, е доста разочароваща по отношение на три зодии от зодиака. Те са категорични, че оставащите дни до края на месеца, няма да са никак лесни за тях.
В следващите редове ще ви разкрием кои са зодиите, които ще се сблъскат с редица трудности. Несъмнено ще им се наложи да извървят доста труден път, за да могат след това отново да се радват на живота.Ето ги и тях:

Овен
При все, че дните до края на месеца ще са доста печеливши, няма да можете да избегнете предателството. Израстването ви в кариерен план ще се отрази негативно на личното ви пространство и семейния кръг. Не е изключено най-скъпият ви човек, на когото сте доверявали всичките си тайни да постъпи подло с вас.
Не е изключено да ви се наложи да преглътнете лека измама или случайно недоглеждане. Никога обаче не бихте простили умишлено предателство. Вие сте от хората, които приемат извинение само веднъж. След това си тръгвате, без да оставите нищо след себе си.
Бъдете постоянно нащрек в дните до края на февруари и се вгледайте по-внимателно в хората от близкото ви обкръжение.

Половинката ви отдавна крие огромна тайна от вас

Близнаци
За съжаление за вас новините също не са добри. Вие сте от онези зодии, които ще научат, че половинката ви отдавна крие от вас огромна тайна. Предвид факта, че нищо не предвещава неприятности, тази новина ще ви дойде като гръм от ясно небе.
Не е изключено да я научите случайно и то от непознат. Може пък и да я научите от приятел или от самия предател. Истината е, че след като научите за измамата, веднага ще пожелаете да си отмъстите. В този ред на мисли не е изключено да започнете няколко връзки едновременно в желанието да си върнете за измамата. В крайна сметка това ще разруши завинаги отношенията, които сте градили с години, така че помислете добре, преди да пристъпите към действие.

Везни
Вие сте последната от трите зодии, които ще изживеят доста неприятни емоции до края на февруари. Най-близкият на сърцето ви човек ще ви нанесе тежък и неочакван удар. Всъщност вие вече подозирате, че нещо не е наред заради странното поведение на партньора ви.
При все, че любимият ви ще лъже нагло и ще бяга от неудобните въпроси, истината все пак ще излезе наяве.
Проявете мъдрост и търпение и вземете правилното решение. Не на последно място е добре да се замислите и за причината за това предателство, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.