Преди малко: Тежка катастрофа у нас. И още 2 коли блъснаха 2 деца на пътя

0
507

И днес не се размина без катастрофи. Блъснати са 2 деца. А преди малко при катастрофа пострада блъсната жена, която е с опасност за живота

Това е тежката катастрофа в Хасково Сн: haskovo.net.

В Хасково на кръстовището между ул. „Дунав“ и бул. „Васил Левски“ се блъснаха две коли.

Автомобил „Ауди“ пътува по ул. „Дунав“ и завива към бул. „Васил Левски“. Докато завива лекият автомобил отнел предимството на „БМВ“.

Двете коли се блъскат и получават сериозни щети, съобщи haskovo.net.

Водачът на автомобилът „Ауди“ и неговата спътничка са откарани за преглед в болницата.



По същото време днес в Симеоновград стана друга тежка катастрофа. Лек автомобил блъснал пътуваща каруца. При удара от каруцата излетели жената и мъжът, които били в нея.

Жената има комоцио. Животът й е застрашен. Настанена е в болницата. Лекарите полагат всички необходими грижи и се молят тя да оживее.

По обяд днес в София в кв. „Христо Ботев“ автомобил блъсна дете на пешеходната пътека.

Момиченцето е на 12 години и е откарано в болницата. Ударът е станал от лявата страна на момичето. Добрата новина е, че детето е в съзнание и няма опасност за неговия живот.

Свидетели коментират, че водачът се движил с прекалено висока скорост. Не могъл да спре на пешеходната пътека и ударил детето.

Ето защо е важно да се спазват изискванията на Закона и в населените места да се шофира с ниска скорост. Водачът може за първи път да минава през въпросния участък и да не знае къде точно има пешеходни пътеки. Но ако се е движил бавно, тази пътна, както и още много други драми нямаше да се случат.

В село Стражец, обл. Разград джип блъсна дете на 2,5 години. Детето се пързаляло с шейна. При удара получило черепно-мозъчна травма. Настанено е в болницата в Русе. Няма опасност за живота му.

Водачът е на 55 години. Бил е тестван за алкохол. А неговата проба е отрицателна. По случая вече е образувано досъдебното производство.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.