Седмичен хороскоп 10-16 февруари 2020 година (IV част) – много тежък и напрегнат период

0
455

Вместо да пренебрегвате желанията на партньора си, работете за тяхното осъществяване

 

седмичен хороскоп
Вместо да пренебрегвате желанията на партньора си, работете за тяхното осъществяване

Според седмичния хороскоп за периода 10-16 февруари 2020 година, представителите на зодия Козирог ще имат сериозни притеснения, породени от лични проблеми.

Що се отнася до представителите на зодия Водолей, те ще са сигурни в своята стабилност, но въпреки това проблемите няма да ги пропуснат.
На Рибите пък ще се наложи да активизират връзката си.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за всяка една зодия за периода 10-16 февруари, можете да научите от редовете по-долу.

Ето какво да очаква всяка една зодия:



Козирог
Ако вместо да пренебрегвате желанията на партньора си, работите за тяхното осъществяване, вие също ще останете доволни от крайния резултат. Обществените ви позиции са доста стабилни. За съжаление това определение далеч не може да се приложи със същата категоричност по отношение на личния ви живот. Тук е мястото да отбележим, че мнозина от вас ще бъдат подложени на атаки по отношение на здравето. За сметка на това в професионален план всичко ще се развива благоприятно.
За преобладаващата част от представителите на знака, делничните дни ще са мъчителни и неприятни. За сметка на това пък почивните дни ви гарантират успех.

Концентрирайте вниманието върху дома си

Водолей
Дните ви ще минават доста динамично и ще товарят с проблеми ежедневието ви. При все, че към момента на повечето от вас не липсват служебни проблеми, професионалният стабилитет е ясно доловим. Мнозина от родените под знака на Водолей, ще трябва да концентрират вниманието си върху дома, за да отстранят негативните влияния, които буквално рушат хармонията и причиняват непоправими вреди.
През делничните дни мнозина от вас ще бъдат изправени пред сериозни затруднения. Петък ще е труден, но пък за сметка на това уикендът се очертава повече от благоприятен.

Риби
Без оглед на това какви непредвидени обстоятелства се случват около вас, отчитайте даденостите и се възползвайте максимално от момента. Сега е моментът родените под знака на Риби да активизират контактите в приятелските си кръгове и да намерят подходящи условия за стабилизацията си. Заетите в бизнеса ще могат да се адаптират и да се устроят значително по-бързо. Добре е да разчитате само и единствено на себе си. Вашите близки и приятели едва ли ще поемат отговорност, а и да я поемат, е доста съмнително, че ще я изпълнят. Като цяло периодът ще е доста тежък за вас, вещае седмичният хороскоп.
Благоприятните дни от седмицата ще са сряда, събота и неделя. Останалите четири дни ще са много нервни и напрегнати, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.