Седмичен хороскоп 10-16 февруари 2020 година (III част) – за някои от вас периодът ще е доста напрегнат и неблагоприятен

0
360

Нужно е да се мобилизирате, за да можете да осъществите планираните задачи

 

седмичен хороскоп
Нужно е да се мобилизирате, за да можете да осъществите планираните задачи

Седмичният хороскоп за периода 10-16 февруари 2020 година вещае, че представителите на зодия Везни ще мине под знака на невероятен напредък.

Скорпионите пък за сметка на това не само ще са много натоварени, а и ще са доста изнервени. Що се отнася до Стрелците, то за тях етапът ще е много сложен.

Какво още да очакват представителите на всеки един зодиакален знак в периода 10-16 февруари 2020 година, можете да научите от точния седмичен хороскоп в редовете по-долу.

Ето какво вещае той:



Везни
Необходимо е да се мобилизирате, за да можете да осъществите всички задачи, които сте планирали за този период. Навлизате в период за реализация на значителни новости не само в социален, а и в делови план. Периодът се характеризира с ярка стабилизация, която за част от родените под знака ще прерасне в изразителна непоклатимост. Действайте конструктивно, за да можете да реализирате социалните си цели и проекти.
В понеделник ще ви се наложи да се занимавате с отстраняване на проблеми, а във вторник ще демонстрирате ярка активност. Следващите дни ще преминат под знака на нерви и напрежение. Петък, както и почивните дни за сметка на това се очертават успешни и печеливши.

Като цяло седмицата се очертава доста напрегната и мъчителна

Скорпион
Дори самото ви включване към професионални и обществени проекти ще допринесе за благополучната им реализация. Вие пък ще останете доволни от постигнатото не само в духовен, а и в материален план. Седмицата като цяло се очертава доста напрегната и мъчителна за вас, вещае седмичният хороскоп. Мнозина от родените под знака на Скорпион ще получат тежък удар в любовта. Не е изключено да бъдете изправени и пред други неприятни ситуации. Когато се натрупат неблагоприятни характеристики от действащите звездни аспекти, трябва да сте изключително внимателни.
През делничните дни ще сте доста активни, но няма да липсват нерви и неприятности. За сметка на това пък петък, събота и неделя ще ви донесат успех.

Стрелец
Онези от вас, които са без работа, ще получат невероятен шанс. Офертите, които ще получите, вероятно ще задоволят очакванията ви. Вашата седмица също няма да се различава съществено от характерните особености, валидни за предходния знак – Скорпион. От изключителна важност е основата, върху която сте стъпили да е устойчива и здрава. Бъдете изключително внимателни в службата. Не си позволявайте да лъжете и стойте далеч от кавгите.
Делничните дни ще преминат под знака на напрежението и няма да се характеризират с успешни действия и благоприятни обстоятелства. Петък се очертава като доста слаб ден, но пък за сметка на това уикендът ще е ползотворен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.