Седмичен хороскоп 10-16 февруари 2020 година (I част) – седмицата се очертава изключително напрегната за някои от вас

0
392

Не давайте приоритети на едно за сметка на друго важно нещо

седмичен хороскоп Седмичният хороскоп за периода 10-16 февруари 2020 година вещае, че представителите на огнената зодия Овен ще са доста натоварени.

Що се отнася до Телците, те ще посветят голяма част от времето си на реализацията на целите, които са си поставили. За Близнаците седмицата също ще е доста динамична.

Какво вещае още точният седмичен хороскоп за всяка една зодия за периода 10-16 февруари 2020 година, можете да откриете в следващите редове.

Ето какво да очаква всеки един зодиакален знак:



Овен
Опитайте се да намерите баланса във всичко и не давайте приоритети на едно нещо за сметка на друго, което също не е по-малко важно. Новата седмица се очертава доста напрегната за представителите на зодия Овен. В професионален план се очертават доста добри възможности за печалби. В същото време обаче няма да ви липсват и пречки за усвояването на изработените пари. За голяма част от вас се очертават сериозни конфликти в деловата сфера.
Първите два дни от седмицата ще донесат нерви и напрежение за почти всички представители на зодията. Сряда идва с повече шанс, а четвъртък отново ще е нервен. Петък ще постави началото на нов етап, посветен на промените. Уикендът се очертава доста напрегнат.

Задават се доста сериозни проблеми

Телец
Усилията ви ще бъдат насочени основно към приключването на задачи, които вече сте започнали. Ще се заемете и с подготвянето на нов проект, който ще включи повече участници. Вероятно сами се досещате, че това ще ви донесе допълнителни затруднения. Седмицата ще е доста тежка и неблагоприятна. На всичкото отгоре няма да липсват и проблеми, които ще са доста сериозни. Те ще засегнат представителите на зодията не само в личен и делови, а и в обществен план. Очевидно до момента жертви на този многостранен удар са били едва малцина от вас, но сега той ще засегне всички. През делничните дни ще сте доста активни, но въпреки това няма да получите очакваните резултати. В петък активността ви също ще е безплодна. Уикендът ще породи известни надежди, но едва ли ще е възможно да ги реализирате.

Близнаци
Натрупаните опит и знания ще ви помогнат до голяма степен в осъществяването и изпълнението на задачите. Преобладаваща част от представителите на знака ще са ярко провокативни към околните. Някои от вас ще демонстрират завидна хитрост в обществените си контакти, за да осъществят плановете си. През следващите два месеца ще имате възможността да укрепите позициите си, въпреки че противниците ви ще ви създадат много пречки по пътя, сочи седмичният хороскоп. Понеделник идва с кавги, вторник ще е доста нервен, а през следващите дни няма да липсват проблеми. Петък и събота действайте умело. Неделя отново ще премине под знака на кавгите, пише zajenata.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.