Топ астрологът Павел Глоба с лоши новини за някои зодии

0
318

Общата енергия на годината несъмнено ще окаже влияние върху всички зодиакални знаци

 

Павел Глоба
Общата енергия на годината несъмнено ще окаже влияние върху всички зодиакални знаци

Топ астрологът Павел Глоба прогнозира доста лоши новини за някои зодии.

Немалко астролози, включително и световноизвестният топ астролог Павел Глоба, определят настоящата година като изключително трудна. В същото време тя ще е и много продуктивна, ако обаче се използва правилно.

Характерна особеност на годината на Белия метален плъх е, че започва с 12-годишен календарен цикъл. Казано с други думи това, което ви се случи през тази година, ще ви се случва и през следващите 11 години до края на цикъла.

Павел Глоба посочва, че според „тотемът“ на плъха, който е символ на първо място на сръчността, жизнеността, предприемчивостта и хитростта, всички зодии ще си поставят амбициозни планове. Никак обаче няма да е лесно да ги реализирате в действителност. Време е да се активизирате и да дадете мощен старт на начинанията си, тъй като в противен случай не бихте могли да очаквате нищо добро.



Павел Глоба предупреждава, че в никакъв случай не трябва да използвате отрицателни умения за „плъха“ през тази година като коварност, готованство, водене на подмолни игри или качване на главите на хората.
В случай, че действате точно по този начин, има голям риск да не постигнете какъвто и да било успех. Ако пък изобщо постигнете такъв, то можете да сте повече от сигурни, че няма да трае дълго време.

Общата енергия на годината несъмнено ще окаже влияние върху всички зодиакални знаци от зодиака било то в една или друга степен. Колкото по-добре успеете да се адаптирате към условията на плъха, толкова по-добре. Разбира се много по-добре ще бъде, ако съумеете да се адаптирате по възможно най-бързия начин към неговите изисквания.

Опитайте се да не се грижите единствено за собствената си облага

Не на последно място астрологът Павел Глоба посочва, че на преден план ще излязат човешките качества на всеки отделен индивид, както и способността му ди ги прилага не само в собствена полза, а и в полза на останалите.

Същевременно астролозите, в това число и Павел Глоба прогнозират, че дните до края на февруари няма да са никак лесни за три зодии.
Става въпрос за представителите на зодия Овен, Близнаци и Везни.

Овните ще се сблъскат с предателство, което ще дойде от най-скъпия им човек, на когото са доверили всичките си тайни. Вие сте от хората, които никога не биха простили умишлено предателство, което на практика означава, че ще сложите край на отношенията си.
Бъдете постоянно нащрек и се вгледайте по-внимателно в хората от близкото ви обкръжение.

Близнаците пък ще научат, че половинката им отдавна крие огромна тайна от тях. Предвид факта, че нищо не предвещава неприятности, тази новина ще ви дойде като гръм от ясно небе.
Първото, което ще поискате, е да си отмъстите, но помислете добре, преди да прибегнете към тази крачка.

Везните също ще изживеят доста неприятни емоции до края на февруари. Най-близкият на сърцето им човек ще им нанесе тежък и неочакван удар. Истината е, че вие вече подозирате, че нещо не е наред заради странното му поведение. При все, че любимият ви ще лъже нагло и ще бяга от неудобните въпроси, истината все пак ще излезе наяве.
Проявете мъдрост и търпение и вземете правилното решение. Замислете се и за причината за това предателство, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.