Различна гледна точка: Зодията е изпитание, с което трябва да се справяме!

0
284

Темата за зодиите е изключително интересна и от векове се търси смисълът й, това, което звездите дават на всеки един човек. Илиана Раева сподели много интересна гледна точка по този въпрос!

„В по-голяма степен не трябва да приемаме зодията си само като даденост, а трябва да се опитаме да се справяме с характеристиките, които ни е сложила като печат когато сме поели първата глътка въздух при появата си на този свят.

Илиана Раева
Илиана Раева с различен прочит на зодиите

В тази посока започнах да мисля преди три години, след срещите ми с една изумителна жена – М.А.и нейните лекции. Не съм срещала човек с такъв интелект и информация по теми, касаещи “тайните общества на всички времена и народи” и науки, забравени от векове от съвременния свят. Вълшебният свят на макро и микрокосмоса! От нея и книгите, които превежда от френски, английски и руски, за първи път чух, че някога катарите са влизали в дълбоки пещери и са живеели там 3 месеца преди да родят бебетата си и 3 месеца след като ги родят, за да избегнат влиянието от звездите и техния астрален/зодиакален печат.

Това дава различен прочит и по-ясно обяснения за зодиите и каква точно е целта на тяхното влияние върху човешкото същество.

Качествата, които залагат звездите на всяко човешко същество са по-скоро изпитания, капани и препятствия, с които трябва то да се справя, за да извиси себе си и силата на волята си. Всяка една отделна характеристика на планетите формира качество, върху което трябва да има контрол човекът със своята мисъл и воля, а не качеството да има контрол над човека.



Разглеждайки зодиите и тяхното влияние върху нас по този начин, получаваме по-ясна картина за смисъла на връзката ни с космическите тела и зодиите, както и причинно-следствените връзки на макро и микрокосмоса.“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.