Венета Райкова отслабна чудовищно! Научете как! (СНИМКИ)

0
641

Всички почитатели на Венета Райкова се питат притеснени на какво се дължи буквалното стопяване на килограмите на бившата водеща на „Горещо“

Венета Райкова отслабна чудовищно. Така говорят всички за тоталното преобразяване на бившата водеща на телевизионното предаване „Горещо“. Журналистката се стопи и почитателите й се питат дали Венета не е болна, разкри БЛИЦ.

Пиперливата водеща винаги е споделяла, че мрази диетите, затова и феновете й са категорични, че новото тяло на Венета Райкова не се дължи на зверски хранителен режим. Телевизионната журналистка все още не може да устои на изкушението да си хапва обилно и особено не отказва сладкото.

veneta
Венета Райкова не е болна
veneta
Венета Райкова отслабна
veneta
Венета Райкова е щастлива с новата си визия

Но ето и каква е истината за пълната промяна на Венета Райкова. Водещата разкри, че загубата на килограмите й се дължи не на болест, а на усилени упражнения във фитнес залата.

Водещата сподели, че се занимава активно по програмата „Пилатес“. Тя с удоволствие и не без гордост пуска снимки от залата в профила си, под които с ентусиазъм пише, че вече без проблем поддържа 48 кг, въпреки своите 40 години, с помощта на системата Стотт Пилатес и най-вече с много положителни емоции.



Явно с вталената си фигура, Венета Райкова е открила и точната рецепта за истинското щастие, защото с позитивен тон тя пише на стената си в социалната мрежа Фейсбук, че й идва да прегърне целия свят.  А какво по-хубаво от това, човек да се чувства истински доволен и щастлив от живота си?!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.