Бареков разби английския на Стоичков! Чуйте го във видеото! (ВИДЕО)

1
350

Николай Бареков, българският евродепутат, разкрива позицията си по отношение на позицията на Иран, но на какъв английски само…

Всички помним култовото интервю на Христо Стоичков на английски език. И все още хората с усмивка си спомнят фразата му „съмтаймз люн”. Но днес вече първенството на Камата по лингвистичните знания по английски език буквално са затъмнени от феноменалното интервю на Бареков, дадено по темата за Иран, разкриха Вести.

barekov
Бареков разби английския на Стоичков

Родният ни евродепутат е член на делегацията за поддържане на връзки с Иран в Европейския парламент. И като такъв Бареков бе разпитан за позицията му по време на конференция, проведена на тема: „Ролята на култовете в засилване на тероризма в Близкия изток”.

Но ако се заслушате в интервюто, Николай Бареков ще ви смае с познанията си по английски език. Доста трудно ще ви е обаче в действителност да разберете каква е точната позиция на българския евродепутат.

Видео клипът, в който Бареков се опитва да се изкаже в интервюто си, за отрицателно време се завъртя из всички социални мрежи и сайтове за видеосподеляне. Неговите уникални гледания и споделяния постоянно се увеличават и така славата на българските евродепутати се разнася далеч извън пределите на родината ни България.



Остава за пореден път да се замислим това ли е славата, с която искаме да се окичи страната ни пред целия свят. Това ли са най-интелигентните ни хора, които избираме, за да ни представляват пред Европарламента?

И докато английският език на Христо Стоичков не е чак такъв проблем, тъй като той е само футболист, знанията на Николай Бареков и смешното му интервю са истински позор за страната ни!

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Хубаво е хората наистина да разберат нуждата от владеенето на езици и особено на английски език. Вече английският е задължителен минимум и който не го владее много трудно ще се реализира където и да е…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.