Свети Валентин сътвори чудо у нас: 3 двойки близнаци се родиха в една и съща клиника

0
850

Да живее любовта! Изглежда, че Свети Валентин е велик светец, нищо че не е православен, а католически

3 двойки близнаци се родиха на Свети Валентин в Пловдив

Чудесната новина дойде от Пловдив.

От сутринта до преди малко там проплакаха 16 бебета. От тях 12 са момиченца, а едва 4 са момченца.

Персоналът на УАГБ „Селена“ също съпреживява щастието на родителите, които днес за първи път гушнаха своите рожби.

Но най-голямата сензация се оказаха 3-те двойки близнаци.



Сутринта 08:57 часа се родиха две момиченца. Те са с дължина 49 и 47 см. А теглото им също е характерното за едно бебе – 3 кг 360 гр и 3 кг 050 гр.  Двете малки кукли са най-бленуваният подарък за тяхната майка Силвия. След няколко дни тя ще празнува своя рожден ден.

Малко по-късно в 10:29 часа проплака втората двойка близнаци. Този път се родиха едно момиченце и едно момченце. Те са заченати инвитро. Радостта на техните родители не може да се опише, както и на специалистите, които са извършили инвитро процедурите.

Третите близнаци отново са две момиченца. Те пристигнаха на белия свят в 11:26 часа. Също са пораснали достатъчно. Едното е с дължина 47, а другото 46 см. Съответно теглата им са 2 кг 840 гр. и 2 860 гр.

Освен това новородените близнаци са добре износени бебета. Те и техните майки се чувстват прекрасно под грижите на лекарите в   Университетска АГ болница „Селена“.

Така, че скъпи българи, доверете и се на Свети Валентин. Да ви донесе не само красива и споделена любов, но и прекрасни бебета!

Ръководството на клиниката с гордост се хвали, че за месец и половина от началото на 2020 г. при тях са поели първа глътка въздух 301 новородени. Част от тях са заченати инвитро. Статистиката показва, че инвитро процедурите у нас се извършват качествено и дават отлични резултати.

Ако тази тенденция се задържи, спокойно можем да говорим за бейби бум у нас. И това е изключително важно, защото нацията се топи.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.