Най-точното гадание с книга показва дали ще се сбъднат желанията ви

0
1221

Доста точен метод, при това елементарен, показва дали вашите най-съкровени желания ще се сбъднат. Необходима ви е книга

Чрез този метод можете да си дадете отговор на важните за вас въпроси.

gadanie s kniga
Това е най-точното гадание с книга

Ще разгадаете предстоящите за вас събития и успеха на новите ви начинания, разкрива сайтът sanovnik.bg.

За да направите това гадание с книга е необходимо първо да си изберете книгата, чрез която ще гадаете. В избора на печатното издание ще ви помогне фактът, че романът или сборникът с разкази трябва да сред любимите. Тъй като тя ще е заредена с много от вашата енергия.

Смята се, че така отговорите, които ще получите от това гадаене с книга ще бъдат много по-верни и истински.След като сте направили своя избор на книга, следва да останете в тихо и спокойно помещение. За да се съсредоточите върху желанията си. Хванете нежно книгата с двете си ръце и след това точно и ясно задайте въпроса си. Следва същинското гадаене с книга. То може да се проведе по два начина.

Първият е да намислите предварително, преди да изкажете желанието си, точно коя страница и кой ред от нея ще определи отговора ви. А вторият начин за гадаене с книга е след като определите въпроса си, да отворите на произволна страница. Със затворени очи и с пръст произволно да посочите текста, който ще съдържа посланието към вас.

След това трябва внимателно да прочетете фразите и да тълкувате тяхното значение.

Важно е да знаете, че, за да имате нужната точност на това гадаене с книга е необходимо да зададете въпросите си точно, за да може по-лесно да получите нужните ви отговори.

Колкото по-елементарно е зададен вашият въпрос, толкова по-конкретен и точен отговор ще намерите. Това е благодарение на вашата интуиция и подсъзнание.

Успех на всички!

Най-важното е да бъдете спокойни и концентрирани. Вашата интуиция си знае работата.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.