Пламен Топузов говори за тайните на духовния свят и за неговите възможности

0
744

Пламен Топузов гостува в предаването “Без формат” на ТВ Хасково. С водещата Христина Котларска говорят за духовния свят и за духовните учители

Пламен Топузов в студиото на “Без формат”

Пламен Топузов е гостувал в “Без формат” и по-рано. Тогава говори за новите непознати чакри.

Сега темата е свързана с духовния свят и с духовните учители.

Лично Пламен Топузов е имал своето духовно пробуждане. Това станало, докато живял и работил в Лондон  12 години. Там прочел книга на офталолога и изследовател на духовния свят Ернст Мулдашев.

Мулдашев говорел за Друнвало Мелхезедек и за една от неговите книги “Древната тайна на цветето на живота”.Книгата, която променила същността на Пламен Топузов

Пламен Топузов прочел и тази книга. Тогава с него се случила трансформация. Той посетил и семинар на Друнвало Мелхезедек. Двамата се запознали. Изкарал курс при него, от който получил сертификат с право да преподава.

Днес Пламен Топузов се е отдал на духовни занимания. Организира семинари. С неговите ученици ходят в Мексико и в други страни, където има силни енергийни места.

За тайните на духовния свят научил още от курсовете, организирани от Катрин Шеймбърг.

Пламен Топузов разработва теория за средния път между материализъм и духовност.

Духовният свят е хаотичен и в него нещата са непроявени. Всеки човек трябва да се научи да навлиза в сферите на духовния свят. Да черпи идеи и вдъхновение. Материалният свят е важен, за да може човек да реализира тези проекти на практика.

Още непознати и изключително интересни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Христина Котларска и от отговорите на Пламен Топузов за духовния свят.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.