Негативна енергия и енергийни вампири: Всеки може да се спаси от тях

0
661

Темата за негативната енергия не е от вчера. Пламен Топузов разгадава и мистерията на т.нар. енергийни вампири в предаването „Всеки следобед с Криси“ по Канал 3

Всеки може сам да се спаси от появилите се енергийни вампири

„Енергиен вампир“ звучи стряскащо, казва Пламен Топузов.

Всъщност всеки човек, който се е откъснал от природата и от Слънцето се превръща в такъв. Защото природата и Слънцето ни зареждат полезна енергия. Без нея не можем да съществуваме. Липсата трябва да бъде компенсирана и това става като изсмукваме енергията на хората около нас.

Начинът на хранене също е важен. Ние приемаме мъртва храна и очакваме да имаме енергия. Това няма как да се случи. Всички плодове и зеленчуци са жива и алкална храна. Тя дава енергия.

Консумацията на кафе е опасна, защото кара мозъка да произвежда бета вълни. Бета вълните са най-ниските вибрации. На пръв поглед кафето ободрява и зарежда с енергия. Всъщност то е причина хората да бъдат толкова изнервени.



Любовта също е важна. Ако човек изпитва любов към нещо. Не е задължително да бъде друг човек. Може да е към домашен любимец или към природата, неговите вибрации  са на различно ниво. Той спира да се дразни от злободневните проблеми. Не е дребнав. Вибрациите му стават много по-високи.

Един от начините за вампиризъм е оплакването. Отивате на кафе с някого и той започва да ви се оплаква. По този начин ви предизвиква да изпитвате към него съжаление. Съжалението е ниска вибрация. Когато човек започне да съжалява някого той се отваря за него. А вампирът започва да черпи от вашата енергия. Заситеният вампир става доволен и започва да се усмихва. А след това вие се чувствате изтощени.

Важно е човек да бъде осъзнат. Ако сте осъзнати, няма да позволите на вампира да черпи от енергията ви. Това става като се опитате да смените темата. Виждате човека пред вас затворен или раздразнен. Той има намерение да черпи от вашата енергия. Вие променяте хода на разговора. Междувременно той ще прави опити да ви върне към него. Но ако вие упорито отказвате, той ще си тръгне и ще си потърси друга жертва.

Ако държите на човека, можете да му помогнете. Виждайте го, че е без енергия, предложете да се разходите в парка. Така той ще се зареди с енергия, но няма да изчерпи вашата.

Още изключително интересни и полезни съвети ще намерите във видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.