НЛО се появи при Кумбургаз и за отвличанията от извънземни

0
548

Темата за появата на НЛО по света е необятна и изключително интересна. Хактан Акдоган гостува в поредицата UFO Disclosure Bulgaria на Etv Haskovo, за да говори за Кумбургаз

Заснети са кадри с НЛО в Кумбургаз. Лицата на извънземните се виждали на фотосите

Хактан Акдоган е от Истанбул.

Той е основател и президент на изследователски център за космически и научни изследвания SIRIUS. Центърът е създаден през 1995 г. в Турция.

Хактан Акдоган проявява интерес към НЛО от своите детски години. „Стар Трек“ провокирал неговия интерес към извънземните. Започнал да гледа научно-фантастични филми и да чете такава литература. След като завършил гимназия, заминал в Ню Йорк, където следвал изкуство. Но продължил да надгражда своите знания за извънземните.

Посетил много конференции и се запознал с други изследователи на този феномен. След като се прибира в Турция, създава центъра. Целта е да образова населението в тази материя.



Днес центърът има хиляди последователи и развива активна дейност. Организирали са 6 мащабни конференции. Започнали са курсове по Уфология и Екзополитика в университета.

От най-древни времена съществуват доказателства, че има НЛО. Много свидетелства показват контакти и даже отвличания от извънземните. Случки с военни, генерали, пилоти и военни бази. Тези хора участват в предавания и споделят своите лични преживявания.

Особено интересен е случаят „Кумбургаз“. Това е известна в Турция курортна зона на Мраморно море.

Засечен е кораб на извънземни през нощта. Снимките са направени от охранител, който ги предоставя на центъра. Били изследвани от различни институции и са потвърдили, че са автентични.

Освен снимките много хора са видели кораба в небето.

Снимките били увеличени и там се виждали главите на пилотите в него. Имали продълговати глави. Малки носове, устни и брадички. А очите били много големи.

Точно лицата на извънземните превръщат тези кадри в едни от най-значимите в цялата световна уфология.

По повод на отвличанията от извънземни. Доказателството е посредством хипнотична регресия. Човек, който твърди, че е бил отвлечен от извънземни, по време на регресията разказва любопитни факти. Описва кораба и извънземните. Какво са правили с него.

Отвличанията стават обикновено по време на сън. Спящият човек няма да се изплаши.

В Турция е изграден музей на извънземните. Има и пътуващ такъв. Хактан Акдоган участва в изграждане на International UFO Museum.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.