Седмичен хороскоп 17-23.02.2020 (I част) – дните се очертават повече от напрегнати за представителите на някои зодиакални знаци

0
315

Опитайте се да гледате по-философски на нещата от живота

 

седмичен хороскоп
Опитайте се да гледате по-философски на нещата от живота

Според седмичния хороскоп за периода 17-23.02.2020 г., периодът се очертава като доста натоварен за представителите на огнената зодия Овен.

Що се отнася до Телците, то за тях седемдневието ще е добро, но при едно условие – ако успеят да се сработят с останалите от колектива и да работят като един екип.

Близнаците ще са най-добре през тази седмица, тъй като пред тях ще се открият невероятни възможности.

Какво очаква всеки един зодиакален знак през настоящата седмица, можете да научите в следващите редове от седмичния хороскоп.



Ето какво вещае той:

Овен
Опитайте се да следвате естествения ход на събитията. Най-важният съвет на звездите, е да не губите търпението си. При все, че идните дни се очертават доста напрегнати, то ще отбележите успех, ако успеете да реализирате ваши материални или други ангажименти. Процесът на реализация и осъществяване на намеренията ще е доста забързан.
Понеделник се очертава доста успешен. Следващите три дни, макар и сполучливи, ще преминат под знака на явни затруднения и напрежение. Петък ще постави началото на един изключително активен за вас период. През уикенда също ще пожънете успехи.

Периодът ще сложи край на неудачите ви

Телец
Според вашия седмичен хороскоп, през този период ще сложите край на неудачите. Опитайте се да гледате по по-философски начин на несправедливостите в живота. Голяма част от представителите на зодията ще действат хитро и доста агресивно в деловите среди. Безспорно, поведението ви ще е крайно неприемливо за деловите ви опоненти и можете да сте повече от сигурни, че ще ви създаде проблеми и то доста сериозни. За сметка на това работата в съдружие с някого ще ви предостави достатъчно благодатни възможности за реализация на целите.
Цяло щастие е, че в дните до края на седмицата, успехът несъмнено ще е на ваша страна. В събота ще се сблъскате с текущи проблеми, които ще успеете да отстраните много бързо.

Близнаци
При все, че периодът 17-23.02.2020, се очертава нелек за вас, той ще ви донесе доста успехи, вещае седмичният хороскоп. Добре е да сте наясно с факта, че работата ви ще ангажира доста повече от времето, което сте предвидили да й посветите. Не можете да си позволите да не я свършите, тъй като отговорностите ви задължават. Предстоящият седмичен етап ви предоставя доста добри възможности за реализация не само на личните, а и на деловите цели. Опитайте се да укрепите позициите си в деловия сектор. Нервността ви е твърде засилена, а това води до нетърпение, прибързване и съответно до немалко грешки.
И през следващите делнични дни активността ви ще продължи в същия дух като в предходния период. Най-големи успехи ще пожънете в петък и през уикенда, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.