Седмичен хороскоп 17-23.02.2020 (III част) – напрежението и нервите ще дойдат в повече на някои от вас

0
428

Като цяло нивото на личната ви стабилност е доста понижено

 

седмичен хороскоп
Като цяло нивото на личната ви стабилност е доста понижено

Според седмичния хороскоп за периода 17-23.02.2020, представителите на зодия Везни, трябва да се подготвят за доста сериозно напрежение.

По отношение стабилността на Скорпионите, звездите сочат, че е горе-долу добре.
Стрелците пък ще трябва да действат доста усилено, ако искат да постигнат целите, които са си поставили.

Ето какво още да очакват представителите на тези три зодиакални знака в периода 17-23.02.2020 според седмичния хороскоп:

Везни
Онова, което успеете да постигнете през седмицата, ще повдигне духа ви и ще успеете с нови сили да се посветите на всичко онова, което ви предизвиква да сте в час с новостите. Напоследък напрежението ви е доста високо, а това ви изнервя допълнително. Казано с други думи – напрежението и нервите ви идват в повече през последните няколко седмици. Причините за това са различни, но като цяло най-значими са тези от деловото естество. Насочете цялата си положителна енергия в отстраняването на проблемите.
Първите два дни от седмицата ще са печеливши, но се очертават и повече от напрегнати. Сряда и четвъртък са хубави. Нервността ви от петък ще се пренесе и в почивните дни.



Напрежението ще ви донесе допълнителни неудобства

Скорпион
Нечии печеливши идеи ви привличат и няма да пожалите сили за постигането на целите, които сте си поставили. Два дни от настоящата седмица, ще са изключително напрегнати за представителите на зодия Скорпион, вещае седмичният хороскоп. Имайте предвид, че напрежението ще ви донесе допълнителни неудобства. Като цяло нивото на личната ви стабилност е доста понижено и това засилва допълнително неудобството ви. Като цяло в шансовете и възможностите ви за материална реализация, не се задават проблеми.
Първите два дни от седмицата се очертават успешни, но пък и доста трудни. Сряда и четвъртък ще са благоприятни. Петъкът е чудесен, а уикендът носи проблеми.

Стрелец
Един проблем ви тревожи доста сериозно и не ви дава спокойствие. Придвижването на служебните ви задачи доста ще се забави, ако този проблем не се превърне в приоритет за вас.
Седемдневието определено вещае материални успехи за представителите на зодия Стрелец, както и реализация на база конкурентоспособност. Ако действате мощно и с пълния капацитет, на който сте способни, няма никакво съмнение, че успехът ви е в кърпа вързан.
Интересите на представителите на тази зодия са разнопосочни и тази им склонност е причина за прехвърляне на вниманието от едно на друго място.
Понеделник и вторник се очертават доста мъчителни. За сметка на това пък сряда и четвъртък ще са ползотворни и ще ви донесат успех. Петък е добър, а уикендът – мъчителен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.