Това са петте най-влюбчиви зодии

0
345

Добре е да имате едно наум с тях

 

зодии
Добре е да имате едно наум с тях

Ако се водим от мисълта на гениалния Шекспир, че живеят само влюбените, докато останалите просто съществуват, то няма никакво съмнение, че тези зодии изживяват живота си най-истински.

Истината е, че те са изключително влюбчиви, а и поради тази причина именно любовта, е най-важният акцент от живота им. Несъмнено една от най-големите мечти на почти всяко човешко същество, е да открие любовта на живота си.

Астролозите са изготвили класация на най-влюбчивите зодии. Ето кои са те според експертите:

Скорпион
Не случайно на Скорпионите, е отредена челната позиция в класацията. Според астролозите, е изключително трудно да се устои на техния чар. Самите те пък в същото време постоянно се влюбват. На всичкото отгоре държат партньорът им да е предан.



Близнаци
Втората зодия в класацията, са Близнаците. Специалистите посочват, че нищо не е в състояние да спре любовните им трепети. Освен това представителите на този знак зависят до голяма степен от любовта. За тях именно тя е всичко, от което се нуждаят и им дава сили да продължат напред.

Везни
На трето място в класацията, астролозите нареждат представителите на зодия Везни. Истината е, че представителите на тази зодия умеят да се грижат по изключително красив начин за човека, когото обичат. Страстта им обаче трябва да бъде укротена. Цялото им желание за красиви жестове по отношение на половинката им, е породено от това да се забавляват. Освен това представителите на този зодиакален знак могат да бъдат едновременно с няколко партньора.

Винаги имайте едно наум с тях

Водолей
На четвърто място в своеобразната класация за най-влюбчиви зодии се нареждат представителите на зодия Водолей.
Представителите на въздушния елемент се отличават с тяхното лекомислие. Освен това те не само обожават приключенията, а и дори биха искали да са неизменна част от ежедневието им.
Добре е да сте наясно, че колкото и да ви обичат, не можете да очаквате от Водолеите да направят първата стъпка.

Лъв
Последната позиция в тази класация за най-влюбчивите зодии, е отредена на царствената зодия Лъв. Представителите на този зодиакален знак гледат на света през розови очила почти през целия си живот. Те са от хората, които никога не могат да бъдат омаяни с комплименти и серенади. Дори и звездите да им свалите, няма да им е достатъчно. Това се дължи на факта, че те са хора на делата и същото очакват и от своя партньор, а не само празни думи. И не на последно място трябва да сте наясно, че когато един Лъв ви обича, то обичта му е истинска. Те никога не се преструват за каквото и да било, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.