Ето как ще се отрази ретроградният Меркурий на всяка зодия (I част)

0
462

Бъдете особено внимателни в действията си

 

Меркурий
Бъдете особено внимателни в действията си

Както казват астролозите: „Добре дошли в премиерата на първия ретрограден период на Меркурий за 2020 година!“.

Това, което трябва да знаете е фактът, че този астрологичен транзит никак не е сред любимите на астролозите.

Вероятно знаете, че Меркурий е планетата на комуникацията и рационалното мислене.
Пътуването му започна на 17 февруари и ще продължи до 10 март като ще приключи в знаците Риби и Водолей.

Имайте предвид, че ретроградният Меркурий ще извади на показ всичко онова, което смятате за отдавна забравено. Вслушвайте се по-често в интуицията си и в никакъв случай не се доверявайте на непознати.



Най-добрият начин да употребите тази напрегната енергия, е упоритата умствена работа, съветват астролозите.

Ето как ще се отрази ретроградният Меркурий на всяка една зодия според тях:

Овен
Ретроградният Меркурий ще принуди някои от представителите на огнената зодия да прегледат някои от решенията, които са взели наскоро. Вероятно ще окаже влияние и върху нагласите ви.
Не са изключени разногласия, противоречия, изненади или необичайни събития във взаимоотношенията ви с партньора. Вероятно един от партньорите ще има задни мисли, чието значение ще е доста трудно за разгадаване.

Не е изключено да получите предложение за брак

Телец
При вас ретроградното движение на тази планета ще донесе закъснения, колебания или пък желание да проверите и трансформирате претенции или позицията, която сте възприели спрямо партньорите си в живота. Това важи и за последните ви сделки, особено ако са сключени или разработени след сериозен конфликт.

Близнаци
Видимото ретроградно движение на планетата ще създаде някои откази. Това ще е един от малкото пъти, в които се вслушвате в общественото мнение по дадена тема. Дискусиите, които сте започнали преди няколко седмици и сякаш водят до щастлив край, ще претърпят съществено забавяне. Причината за това обаче е да ви бъде даден шанс да ги доусъвършенствате.
Има обаче и добра част от това му ретроградно движение – ще позволи задълбочено познаване на правните елементи, участващи в споразумение. Не е изключено да предложите или получите предложение за брак.

Рак
През този период клюките на работното ви място ще стават все по-интензивни и натрапчиви. Ще научите някои пикантерии за колегите си и ще се почувствате сякаш са ви приклещили в ъгъла. Със сигурност не сте искали да се озовете в тази група, но по стечение на обстоятелствата сте в нея. Направете всичко по силите си да не подхранвате допълнително слуховете. В противен случай съществува риск да попаднете в доста неприятна ситуация, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.