Ето как ще се отрази ретроградният Меркурий на всяка зодия (III част)

0
314

Преди да обявите окончателно решението си, помислете за последствията

 

Меркурий
Преди да обявите окончателно решението си, помислете за последствията

Астролозите сочат, че ретроградният Меркурий, е сред най-неприятните им периоди.

Ретроградното движение на планетата стартира вчера и ще приключи на 10 март в зодиите Риби и Водолей.

Астролозите припомнят, че ретроградният Меркурий ще извади на показ всичко онова, което смятате за отдавна забравено и погребано. Вслушвайте се по-често в интуицията си и в никакъв случай не се доверявайте на непознати.

Не забравяйте, че Меркурий е планетата на рационалното мислене и комуникацията. Най-добрият начин да оползотворите тази напрегната енергия, е като я впрегнете в упорита умствена работа.



Как ще се отрази ретроградният Меркурий на всеки зодиакален знак, можете да научите в следващите редове:

Стрелец
Крайно време е да спрете да преследвате невъзможни цели. Преди да вземете каквото и да било решение, първо помислете добре за последствията, които произхождат от него. Щастието в двойката може да се изгради само от любовта на двама души. Ако единият обича, а на другия му е безразлично, нямате никакъв шанс.

Ще отбележите видим напредък, ако откриете подходящия партньор

Козирог
През следващите дни ще ви връхлетят изненадващо много идеи, които ще са ви от огромна полза за професионалното развитие. Напредъкът обаче ще е видим само в случай, че успеете да откриете най-подходящия за вас партньор. Ако намерите хора, на които можете да се доверите изцяло, още от началото им разкрийте какви са намеренията ви.

Водолей
В живота ви ще влязат непознати хора, заради които често пъти ще се сблъсквате с трудности. Крайно време е да си подарите почивка, на която да релаксирате и да се заредите с нови сили и енергия. В противен случай ще имате чувството, че буксувате на едно място. Имайте предвид, че само ако успеете да намерите вътрешния си мир, ще можете да очертаете ясно бъдещето си.

Риби
Напоследък често пъти се случва да пренебрегнете най-близките си приятели. Ретроградният Меркурий ще ви покаже многократно в този период, че без тях животът е много сив и скучен. Не бързайте да се сближите изведнъж с хората, които сте игнорирали от живота си. Дори и да са ви липсвали прекалено много и да сте осъзнали това, внезапната ви близост ще доведе до още по-голям хаос в отношенията ви. Проявете повече търпение. Следващият път, когато решите да зачеркнете някого от живота си, първо помислете добре за последствията, които произхождат от решението ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.