Тези упражнения са истинска горелка за мазнините по ханша

0
492

Тази програма е дело на топ инструкторката Лорна Клайдмън

 

мазнините-по-ханша
Тази програма е дело на топ инструкторката Лорна Клайдмън

Несъмнено мазнините по ханша, не само са доста неприятна гледка, а и създават редица здравословни проблеми.

Добре е да сте наясно, че няма да успеете да преборите успешно мазнините по ханша, разчитайки само на гладуване.
Ако се доверите на силовата програма на топ инструкторката Лорна Клайдмън, можете да сте сигурни, че действа безотказно. Тя е разработена за звездните й клиенти от Холивуд.

Топ инструкторката е подбрала най-ефективните упражнения, които са способни в рамките на 2-3 седмици да изгорят мазнините по ханша и бедрата и да изгладят портокаловата кожа.
Достатъчно е да ги изпълнявате 4-5 пъти седмично като между всяко от упражненията почивате между 30 и 60 секунди.

Повтаряйте целия комплекс поне по два пъти. Към тях добавете два пъти седмично и 20-минутно аеробно натоварване.
Ако не разполагате със степ платформа у дома, можете да използвате и леген. Освен това ви е нужна и гира с тегло 4-5 кг.



Ето и упражненията за изгаряне на мазнините по ханша:

Упражнение №1
Застанете с лице към степа (легена) със събрани крака. Хванете гирата с две ръце до дясното рамо. С десния крак се качете в левия край на платформата, а левия сгънете в коляното и доближете ходилото до вътрешната страна на дясното коляно. Усучете корпуса вляво като едновременно с това преместите и гирата в лявата си ръка.
Слезте от легена и направете същото упражнение противоравно, за да завършите повторението. Направете упражнението по 8 пъти за всяка страна.

Програмата е разработена за звездите на Холивуд

Упражнение №2
Хванете гирата с дясната ръка и обърнете лявата си страна към легена. Стъпете с левия крак в средата му. Сгънете коленете и отпуснете гирата между тях. След това се повдигнете на легена като едновременно хванете гирата с двете ръце и я повдигнете на нивото на гърдите. Направете подскок и слезте от другата страна на легена. Сгънете коленете и преместете гирата в лявата ръка, която предварително сте отпуснали между краката. Изпълнете упражнението и в обратната посока. Повторете го по 10 пъти за всяка страна.

Упражнение №3
Стъпете от двете страни на легена и хванете гирата с двете ръце. Отпуснете се в клек и пуснете гирата долу. Подскочете и стъпете върху степа като едновременно повдигнете гирата до нивото на гърдите си с опънати ръце. Върнете се в изходно положение. Повторете упражнението десет пъти.

Упражнение №4
Съберете краката и застанете с лявата си страна до легена като коленете ви са леко сгънати. Хванете гирата с двете ръце и я изнесете до дясното бедро. Подскочете на легена и едновременно с това изнесете гирата встрани до лявото рамо. Върнете се в изходно положение посредством подскок. Повторете упражнението по десет пъти за всяка страна.

Упражнение №5
Легнете по гръб на легена и опънете краката напред. Хванете гирата с двете си ръце и я изнесете над главата. Повдигнете едновременно десния крак с главата и горната част на гърба. Изнесете гирата към коляното, след което се върнете в изходна позиция и повторете с другия крак. Направете по десет повторения за всяка страна, пише mila.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.