Журналистка за президента на България: Трол с лице пред микрофон!

0
918

Калина Паскалева за пореден път нападна враговете на партия ГЕРБ, на която тя отявлено симпатизира и брани с всички сили. Дори това да означава да обижда президента Румен Радев с директни цинизми!

Румен Радев се оформи като враг номер едно на Бойко Борисов и това кара Калина Паскалева, която го раздава журналист, че и писател (колкото и странно да е), да напада постоянно президента.

Калина Паскалева
Калина Паскалева обижда Румен Радев публично

Направи го и снощи, когато го обяви за обикновен протестър. Нещо, което е недопустимо за един журналист, който би трябвало да е безпристрастен.

„ПРЕЗИДЕНТ=ПРОТЕСТЪР? 🎤🎥🗳
Слушах речта на Румен Радев през фейсбук и много му отива да звучи от там. Това не може да е президент. Напомня на протестър. Или инфлуенсър на червенопартийни идеи. Или трол с лице пред микрофон. Думите му звучаха грозно. Да използваш исторически паметен ден за вдигане на рейтинг пред твоите си избиратели, е липса на уважение, липса на култура, липса на патриотизъм. Зовеш за революция и бунт ли? Не разбрах. Неговите речи винаги са изпълнени с недомлъвки. Единственото положително нещо е, че Радев като президент не може да ни нанесе кой знае какви щети. За света и Европа той е просто един турист в костюм, возещ се в правителствен самолет. Ухажван от скандални олигарси, май се опитва да дръпне килимчето на властта.“ – написа Калина Паскалева преди часове.

Тя е ревностен симпатизант на ГЕРБ и го е показвала неведнъж. Напада при всеки удобен случай БСП и комунистите, а скандала с Цветан Цветанов преди време го определи за нещо не кой знае какво.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.