Научете коя зодия каква карма носи

1
325

Присъствието на зодиите в нашия живот не е просто една астрологическа приумица, а нещо много по-дълбоко. Всяка зодия носи своя карма

Част от въпросната карма е насочена към изплащане на някои лоши постъпки, а другата част от зодиакалната карма е свързана с компенсация на онези неща, които са липсвали на човека в предишния или в предишните му животи.

Овен – в миналия живот представителите  били твърде нерешителни  и безлични. В настоящия живот тяхната карма е да бъдат водещи фигури и  лидери, да отстояват своите позиции, писаха в sanovnik.bg.

Телец – в предишния  живот представителите  били доста бедни. Настоящата карма позволява да  печелите доста средства,  за да се радвате на всички скъпи придобивки, които можете да си позволите.

zodii-karma
Всяка зодия носи различна карма

Близнаци – в предишен живот родените под този знак са били отдадени  изцяло на някоя наука или на значима обществена кауза. Настоящата им карма е да бъдат любопитни и любознателни, за да се радват на всички малки човешки  неща, които са пропуснали в предходния живот.



Рак – в предишния си живот хората  били отдадени твърде много  на работата. В този живот е важно да компенсират пропуските и като карма им се дава възможността да  обърнат по-голямо  внимание на своето семейство, близки и приятели.

Лъв – в миналия си живот тези хора са ценили  желанията и амбициите на останалите за сметка на  своите собствени. В настоящия живот  трябва да обърнат внимание на себе си, на собствените си желания и амбиции.

Дева – в предишния  живот са били ангажирани само с  духовни  търсения. В настоящия  живот имат  шанс да се потопят в реалния живот, дори и в светската суета.

Везни – в предишния си  живот сте били  жестоки и груби. Настоящата карма ви дава шанс да  бъдете  хуманни и справедливи.

Скорпион – в миналия си живот хората  били изключително  повърхностни, дори  открити, а в настоящия  живот трябва да се научат да пазят тайни.

Стрелец – в предишния си живот тези хора били невероятно духовни, но непрактични личности. В настоящия  живот тяхната карма им позволява  да бъдат практични и печеливши.

Козирог – в миналия живот загърбили своята кариера  заради своето семейство. В настоящия  живот имат  шанс да направят своя професионална кариера.

Водолей – в предишния си живот вие сте били  егоцентрични, а в настоящия трябва да се раздавате и да помагате на другите.

Риби –  в миналия си  живот тези хора успели да  научат всички  жизнени уроци.  В настоящия  живот имат възможност да  прилагат наученото на практика, като разчитат на своята  интуиция.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Големи са сладури тия двамата и сякаш се усеща някаква химия между тях 🙂 Нещо много влюбено се гледат 🙂

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.