Мариана Попова зачеркна Бойко Борисов: Има само двама – Радев и Слави!

0
423

Мариана Попова показа за сетен път, че желае промяна в страната ни и че тази промяна трябва да мине чрез задължителна смяна на правителството, което е на власт в момента!

За певицата Мариана Попова има само две политически лица, които има какво да направят за България. Това са настоящият президент Румен Радев и шоуменът с политически амбиции Слави Трифонов.

Румен Радев
Румен Радев и Слави Трифонов са двете политически линии, смята Мариана Попова

„За мен се очертават две политически линии, президента и новата партия на Слави. А колко е логично, че когато има любимец всички го нападат, отричат, компрометират. Българската логика. Абсолютно същото се случва и на по- ниско ниво. Креативност нула. На принципа на отрицанието и на клюкарщината, без никакви ясни предложения и решения. Рехави редици и придаване на важности. А, забравих най- важното, всички са големи звезди с космическо его. Има такъв народ Слави, за съжаление. ….. Има и такава държава… Отново за съжаление.“ – написа Мариана Попова във Фейсбук, без редакторска намеса.

Певицата често подчертава, че е голям фен на Румен Радев. Постоянно публикува в мрежата неща, които го възхваляват.

В същото време Попова разкри в деня на местните избори преди няколко месеца, че е „за“ промяната в София и така обяви подкрепата си за Мая Манолова срещу Йорданка Фандъкова.



От всичко това става ясно, че Мариана изповядва лявата идея и е против ГЕРБ. Най-категоричното доказателство е, че напълно зачеркна Бойко Борисов от политическата карта на България, заявявайки, че само Румен Радев и Слави Трифонов са двете политически линии в държавата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.