Галка от КариZма се завърна в България и се впуска в ново предизвикателство

0
270

Галка (Галя Курдова) живя през последните години в Лондон. Наскоро беше забелязана в София. Папараците се чудеха дали се е прибрала случайно или има причина

Галка от КариZма влиза в „Капките“

И вече стана ясно, че има причина. При това не каква да е.

Започва поредният сезон на култовото българско риалити „Като две капки вода“.

В него ще видим и Галка от КариZма.

Както певицата сама споделя, заслугата е на Ненчо Балабанов. Той заинтригувал Галка като й казал, че подобен шанс се дава веднъж в живота.



Точно в Капките всеки изпълнител има възможност да бъде Арета Франклин, Мадона, Селин Дион или Фреди Меркюри. Това е неповторимо предизвикателство човек да покаже, че неговият талант излиза много извън пределите на неговото лично творчество.

Галка от КариZма призна, че и продуцентът Маги Халваджиян уговарял дуетната партньорка на Миро да участва в „Капките“. В продължение на месеци двамата обсъждали тази възможност по скайп.

В крайна сметка добре, че се е съгласила. Галя и Миро бяха обичани български изпълнители. Техните хитове са харесваха не само от техните връстници, но и от доста по-големите зрители и слушатели.

В „Капките“ ще има и още една неочаквана изненада, предаде nova.bg.

Покана за участие приел и Димитър Маринов. Името на Димитър Маринов нашумя у нас миналата година, когато развя български трибагреник по време на Оскарите в САЩ.

Димитър Маринов ще бъде 9-ят участник в култовия формат. Приемайки поканата на Маги Халваджиян, той оказал участие в няколко важни американски проекта.

Освен, че участниците ще бъдат 9, в „Като две капки вода 2020“ ще има и други нововъведения.

В момента тече усилена работа по промяна на софтуера, с който ще бъдат оценявани всички участници.

За първи път всички участници сами ще изберат своя първи образ. По този начин ще имат най-добър шанс да покажат своите непознати вокални и артистични качества и таланти.

За сега не знаем кои ще бъдат останалите 7 участника. И кой ще седне на стола на „журето“, както казваха до сега Зуека и Рачков.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.