Милан Миланов разказва за извънземните в България

0
1994

Милан Миланов нашумя през последните години като автор на поредицата „Тайните подземия на България“. Пред камерата на ВИДЕЛЕЙ разказва за извънземните

Милан Миланов

В годините на социализма Милан Миланов работел в Криминалната народна милиция. Професионалните му ангажименти го срещнали с различни хора. Някои от които доста интересни като Вергилий Кацаров.

Вергилий Кацаров бил лечител, но и иманяр. От него научил доста интересни и непознати факти за България, за нейните подземия, съкровища и други.

Например, под Витоша, където се намира красивият водопад, се намира огромно подземие. То е изкопано от атлантите. В него се намира Иисус Христос. Но не този, който преди 2000 г. възкръснал. А друг, живял преди 20 000 години.

Тялото му е поставено в огромна капсула. Самото тяло е светлинно.



Той пристигнал по нашите земи с 200 души помощници. Свършил работата, за която дошъл и си тръгнал, но оставил своето светлинно тяло горе на Витоша.

Вергилий Кацаров занесъл доста документи на следователя Милан Миланов. Но не казвал от къде ги намира или кой му ги дава.

След 20 години, Милан Миланов открил, че това е Кръстьо Пулев. Обущар, който с нищо не привличал общественото внимание.

В същото време бил непонятно надарен. Той умеел да се телепортира. Можел да мести предмети. Владеел и други способност, напълно непонятни за съвременния човек.

Кръстьо Пулев познавал такива подземия, за които никой не е имал никаква представа. Той влизал там. Вземал злато и други предмети, които изнасял в чужбина. Следователят Милан Миланов бил изумен. Как е възможно в онези години някой обикновен човек да пътува свободно зад граница и още повече да изнася богатства без да бъде разкрит.

Истината е, че въпросният Кръстьо контактувал с извънземни. Наблизо до София е паднало НЛО. Това станало между 1921 и 1947 г.

Останките от кораба са прибрани под земята на сигурно място. Но Кръстьо Пулев взел два робота. От извънземните се научил да се телепортира. Затова можел в рамките на 1 до 2 дни да отиде в Африка, в Индия или на друго място по света. Без никой да има и най-малка представа за това.

Оттам вземал въпросните карти и други документи за подземията и съкровищата на страната. Но ги получавал срещу диаманти и злато, които носел със себе си.

Във Владая по време на турското робство имало сформиран секретен полк. Войниците открили огромно подземие, пълно със злато, документи и други скъпоценности, събрани от атлантите и от траките.

Турците успели да отмъкнат между 40 и 50 тона богатства, които изнесли извън пределите на България.

Самият Пулев е влизал в подземия, които имат дълбочина между 20 и 90 м. Спускал се с негов приятел, но той загинал. Кръстьо Пулев контактувал с посветени от Европа и от други континенти.

Още непознати и изключително интересни факти ще научите лично от Милан Миланов от видеото долу. А също така и от неговата 15-та книга за подземията на България. Книгата е в книжарниците и в библиотеките.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.