Бареков за испанския скандал с Бойко Борисов: Трябва да почерпи по една ракия!

0
360

Николай Бареков се присмя на опозицията на Бойко Борисов и явно намира обвиненията срещу него за нелепи, въпреки че винаги е бил негов опонент!

„Първото и най-тежко обвинение преди години от опозицията беше, че Бойко Борисов е опорочил политическия модел и е рушител на демокрацията. После, че е откраднал с ГЕРБ милиарди от фондове и магистрали. После го бутнаха заради сметките за ток. След това го обвиниха, че се продал на Путин (половината „опозиция“) и на Тръмп(другата половина). Накрая се появи неуравновесената весталка на БСП Елена Йончева и го обвини, че си е построил лятна кухня в двора на майка си в Банкя и че е заточил жена си в Барселона. Само осмислете градацията на обвиненията и се замислете за деградацията на тази псевдоопозиция на Борисов. На него му остава да почерпи по една ракия или по един бонбон, ако му се свиди.“ – смята Бареков.

Бойко Борисов и Бареков
Николай Бареков взе отношение към скандала с Бойко Борисов

Припомняме, че скандалът с Борисов се разрази заради писания по испанските медии за негова къща в Барселона. Дори има версия, че жената и детето, които живеят там, са неговото тайно семейство.

Самият премиер отрича всичко и твърди, че това е инсценировка срещу него от опозицията. Същата тази опозиция, на която Николай Бареков се присмя.

В крайна сметка, каквато и да е истината, имиджът на Бойко Борисов и на България като цяло сериозно пострада. Дали премиерът ще подаде оставка, не е ясно. Факт е обаче, че главният прокурор Иван Гешев, който проверява всичко живо, отказва да провери случая с Борисов в Барселона.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.