Коронавирусът е световен експеримент с хората

0
772

Иво Танев е убеден, че истерията по коронавируса е създадена целенасочено и се цели умишлено да се всее паника у човечеството!

Някой си прави световен експеримент, като манипулира хората, за да разбере, до къде може да стигне с въздействието над тях. И светът ще покаже, че е брутално уязвим и нестабилен. Не са нужни ядрени удари. Един грип. Истерично раздухване от медиите. И една държава може да бъде блокирана и поставена на колене! Ето това се прави в момента! Сега следва и паническо изпразване на магазините и библейско презапасяване, дори с ненужни неща, но е важното да има. А всъщност е нужна само супер дисциплина, съобразяване с инструкциите и уважение и съобразяване с останалите. Все неща, които са трудни за повечето хора. Уж всеки повтаря, че най-важно е здравето, но сега става ясно, че повечето хора нямат престава от основни неща свързани с превенция на здравето. При някои дори е плашещо незнанието на основни неща и са напълно неадекватни в такива ситуации.“ – написа Танев, без редакторска намеса.

Иво Танев
Иво Танев изригна срещу истерията по коронавируса

Малко по-късно той сподели и здравен съвет за алкална среда в организма.

„Повечето хора сутрин посягат веднага към кафето и когато им кажеш, че така създават киселинна среда в организма си, което намалява рязко силата на имунната им система, а това благоприятства развитието на всички заболявания и вируси, те те обявяват за луд. И най-често казват, че не могат без това сутрешно кафе. Ок, но нека първо да изпият чашата с топла вода с изцеден половин лимон, за да създадат алкална среда и да вдигнат нивото на имунитета си. Много е просто, но колко го правят???“ – пише гологлавият шоумен, без редакторска намеса.

loading...


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.