Антоанета Петрова говори за проявата на любовта в астрологичния хороскоп

0
563

Антоанета Петрова е психолог и астролог. В студиото на „Без формат“ коментира темата за любовта и проявата в хороскопа с водещата Христина Котларска

Антоанета Петрова говори за  любовта в хороскопа и астрологията

Антоанета Петрова обяснява, че звездната карта на всеки един човек може да каже много и за любовта.

Самата астрология е мета наука и тя може да покаже принципите и основите  на самопознанието. Когато човек опознае себе си, той ще може да се опознае и чрез връзките си.

Астрологията показва цикълът на любовта през посланията на различните зодии. Овенът е началото и представлява раждането във физическо тяло. Водолеят дава информация за висшето Аз. А в Риби човек осъзнава безкрая на Божествената любов.

Материалната сфера на живота започва от Овен и свършва във Везни. Духовното проявление на живота и на любовта стартира в Скорпион и приключва в Риби.



Особено важна роля в любовния хороскоп оказва влиянието във Везни. Везните в хороскопа символизират брака. В този аспект е важно кой от какво е готов да се откаже, за да може да съхрани своя брак.

Важен е аспектът на Рак. Ракът в любовния хороскоп е подсъзнанието, емоциите, семейството, домът, рода. Там са емоционалните и други проблеми от детството, които на по-късен етап ще влияят върху отношенията с партньора.

Една много голяма грешка, която доста хора допускат е бягането от семейството – от аспектите на Рак. Те търсят решение на своите проблеми в брака (Везни) и в същото време не само, че чрез брака не успяват да ги решат, но си навличат и още по-големи беди.

Планетата Венера е сигнификатор на брака. Тя се намира в знака на Телец и на Везни. Венера не се интересува от висшите емоции, а от сексуалността. Тя иска и получава.

Луната в хороскопа на мъжа показва типа жена, която той търси като архитип. За създаване на дом, семейство, деца, на майката и други.

За жените са важни планетите Уран и Нептун.

Уран дава стремеж към свобода и независимост на жената.

Още интересни, полезни и важни факти ще научите от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.