Журналист изби рибата: При Бойко Борисов България е спокойно място за живеене!

0
519

Недялко Недялков, който работи в агенция ПИК, изрази мнение, че Бойко Борисов е правилният човек за управлението на България и трябва да остане на власт!

“Мразете Борисов, приписвайте му къща и дете в Барселона, остров в Гърция, текстилна фабрика в Турция, хотели в Азия, имение в Лос Анджелис, но признайте, че при него България е спокойно и сравнително уредено място за живеене.

Недялко Недялков за Бойко Борисов
Журналистът Недялко Недялков защити Бойко Борисов

В което не треперите, когато жените и децата ви са сами на улицата.
В което не дебнат забрадки, чалми, камикадзета, спящи клетки и терористи.
В което не се прескачат бежанци и всякаква гмеж от Третия свят.

Която да ви дърпа телефоните и портмонетата по тротоарите, или да задява хубавите момичета, като в Милано, Париж, Лондон, Амстердам, Франкфурт, Кьолн, Берлин…
По воля Божия, но и заради добрия обществен ред България е обетована земя, която се опази от кървав публичен атентат. От мигрантска вълна. От хаос и безредици.
“Лошият” Борисов е персонална превенция.

Един от любимите ви спортове е да го хейтите из мрежите и да бленувате времето, когато ще падне от власт.А после? Какво се случва, кой идва? Имате ли концепия, визия за отечеството, за общото ни бъдеще и общия ни дом?

Представете си само, че в момента премиер на България е Корнелия Нинова.
Дали някой по света ще я вземе насериозно? Ще се превърне ли в жив мост между Ердоган, Тръмп, Меркел и Макрон? Ще успее ли да гарантира с авторитета си, че по границите ни ще е спокойно?

А може би Христо Иванов? Или генерал Атанас Атанасов? А Слави Трифонов или Мая Манолова?

Румен Радев?
Е, него със сигурност ще го припознаят за важен фактор в Кремъл. Но дали това ще е полезно за натовска и прозападна България? Дали ще ни докара мир или обратното – напрежението ще ескалира? Внезапно – от съюзник и гарант, да не се превърнем в окупирана територия…

Истината се познава в сравнение.

Да помислим за нашата къща, не за къщата в Барселона.”

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.