Месечен хороскоп за март 2020 г. – зодия Овен

0
363

Не мислете само за себе си

 

месечен хороскоп
Не мислете само за себе си

След броени дни ще отбележим първа пролет, така че в този ред на мисли мартенският месечен хороскоп, е първият пролетен хороскоп за тази година.

Астролозите сочат, че представителите на всички зодии ще се събудят от летаргията, в която бяха изпаднали през зимните месеци.
За четири зодии от зодиака, месец март ще е изключително късметлийски и успешен.

Какво още сочи мартенският месечен хороскоп за всяка една зодия, можете да научите от следващите редове:

Овен
На родените под знака на Овен, ще се наложи да си направят много добра организация за месец март. Предстоят ви няколко важни и неочаквани срещи. Няма място за притеснение, тъй като преобладаващата част от тях ще са по приятен повод. Не е изключено някое от събиранията да е свързано с човек, роден под знака на Телец, Дева или Козирог.
Новите познанства, които ще създадете през този месец ще се развиват изключително добре. Те ще ви донесат не само полезна информация и знания, а и редица нови възможности.



На моменти през месец март ще усещате спадове в настроението. Въпреки това или фактът, че някои от събитията ще се развият по различен от очаквания от вас начин, март ще се окаже важен етап в развитието ви напред и нагоре.
Опитайте се да приемате хората и събитията такива, каквито са. Това ще ви е от огромна полза и ще ви спести доста нерви.

Не злоупотребявайте с късмета си

В много отношения късметът ще е на ваша страна, но това не означава, че можете да си позволите да злоупотребите с него. В противен случай ще останете много разочаровани.
Задава се промяна в семейството, личния ви живот или на работното място, която обаче ще се развива много бавно през следващите месеци.

Има вероятност да се притесните заради новина, относно здравословното състояние на ваш близък човек. Нещата няма да са чак толкова трагични, колкото ви се струват на пръв поглед. Въпреки това проблемът ще изисква време, внимание и правилно лечение.

Месец март ще се окаже изключително сложен в любовен план за нежната половина на зодията. Няма да е във ваша полза, ако проявите желание да командвате или да контролирате събитията и отношенията, защото ще срещнете сериозен отпор от отсрещната страна и това вероятно ще доведе до редица скандали.
Конкретните действия ще определят дали ще се стигне до раздяла или до компромисен вариант.

Младите мъже от зодията ще показват много ярко своята нетърпимост през месец март. Именно това ще се окаже в основата на сериозни конфликти. Мислете добре, преди да изречете каквото и да било и преценявайте действията си. Не мислете само за това какво ще спечелите вие и кое е важно за вас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.