Месечен хороскоп за март 2020 г. – зодия Близнаци

0
324

Настроението ви ще е доста непостоянно през първия пролетен месец

 

месечен хороскоп
Настроението ви ще е доста непостоянно през първия пролетен месец

Ако сте родени под знака на зодия Близнаци и изгаряте от нетърпение да научите какви изненади ще ви донесе първият пролетен месец, можете да го направите в следващите редове.

Ето какво вещае мартенският месечен хороскоп за вас:

Близнаци

За родените под знака на Близнаци през първия пролетен месец ще възникне напрежение от финансов характер. Конфликтът по отношение на финансите ще е с представител на зодия Телец, Козирог или Дева. Напрежението може да касае финансов или банков документ, споразумение помежду ви или нещо друго.



Съветът на астролозите е да избягвате финансови отношения с непознати хора. Ако поради някаква причина възникне такава необходимост, трябва да бъдете повече от внимателни в детайлите.

От особена важност е да се научите да разсъждавате философски

През новия месец ще сте изключително емоционални в мислите ви, свързани с дете или пък млади хора, които поради някаква причина са на разстояние от вас. Ще сте склонни да се връщате доста често към миналото и спомените си. Важно е да се научите да разсъждавате философски по отношение на живота и всичко случващо се около вас.

Новият месец ще ви зарадва с някаква придобивка или пък ще получите много хубав подарък от представителка на нежния пол.
Ще имате изключително приятни отношения или начинания с дами, родени под знака на зодия Близнаци, Везни или Водолей.

За съжаление нещата през месец март няма да са само розови за Близнаците. Задава се доста неприятна ситуация, която ще ви разграничи от човек, който е бил в най-близкия ви приятелски кръг. По всяка вероятност ще видите тъмната страна на неговия/нейния характер, за която дори не сте подозирали. Именно излизането на истината наяве ще ви даде да разберете, че този човек не може да продължи да бъде ваш приятел занапред.

През месец март ще се наложи да положите повече грижи за здравето си. Не е изключено да възникне изненадващо здравословно неразположение или неочаквана нужда от лекарска консултация. Не се изненадвайте, ако се наложи по-продължително болнично лечение. В никакъв случай не го отлагайте за по-късен етап. Не забравяйте, че здравето е най-важно.

През преобладаваща част от месеца, настроението ви ще е доста колебливо и нестабилно. Това няма да се хареса на вас самите, камо ли на хората около вас, колкото и близки да са ви те, пише zajenata.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.