Месечен хороскоп за март 2020 г. – зодия Лъв

0
364

Месецът ще е доста емоционален за вас

 

месечен хороскоп
Месецът ще е доста емоционален за вас

Мартенският месечен хороскоп вещае, че представителите на царствената зодия Лъв ще имат един доста интересен, динамичен и емоционален месец.

Какво още ви очаква през първия пролетен месец, можете да научите в следващите редове от месечния хороскоп.

Ето какво вещае той:

Лъв



Емоциите ви ще бъдат породени от различни новини и събития, които ще се случат на разстояние от вас.
Събитията може да касаят ваши роднини или приятели, но в същото време може да са от обществено или политическо значение.

Март ще е благоприятен за пътувания, грижи или подобрения в допълнителен имот, който притежавате от известно време.
През първия пролетен месец ще успеете да помогнете на млад човек чрез съвет, пари или по друг начин. Той е изправен пред сериозни неприятности в личния си живот и именно това ще породи нуждата му от помощ.

Ваш роднина ще бъде изправен пред здравословен проблем

Намесата ви определено ще е за добро. Не правете обаче нищо, преди той самият да е поискал помощ от вас.
Някои от неприятните събития, които ще преживеете през този месец, ще са свързани със здравословен проблем на ваш роднина или приятел. Развитието на този проблем също ще продължи да ви тревожи.

От огромна важност през този месец ще е да стоите далеч от песимистичните ви настроения и страховете ви. Забравете за навика ви да се връщате към неприятни спомени и преживявания, контакти с конфликтни или негативни хора.
Задават се събития, свързани с раждането на дете. Те няма да ви изненадат, но пък за сметка на това няма да се случат по начина, по който сте очаквали.

През месеца по една или друга причина ще следите изкъсо събитията от живота на човек, роден под знака на зодия Рак, Скорпион или Риби. Този човек ще е изпаднал в ситуация, в която ще трябва да вземе трудни решения за бъдещето си.

Младите представителки на зодия Лъв ще преживеят стресова ситуация на работното си място. Тя ще е свързана с техни колеги или пък клиенти.
За мъжете от зодията, които са над 35-годишна възраст, месецът ще е благоприятен за уреждане на финансови документи. Очаква се да получат пари или пък да си осигурят трайни допълнителни доходи от тези документи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.