Месечен хороскоп за март 2020 г. – зодия Скорпион

0
313

Дамите ще се зарадват на добра новина за успех, в който са вложили много време и енергия

 

месечен хороскоп
Дамите ще се зарадват на добра новина за успех, в който са вложили много време и енергия

Мартенският месечен хороскоп вещае, че родените под знака на зодия Скорпион ще преживеят събития, свързани с техен млад приятел или пък с дете на ваши близки приятели.

Какво още вещае мартенският месечен хороскоп за родените под знака на Скорпион през първия пролетен месец, можете да научите в редовете по-долу.

Ето какво вещае мартенският месечен хороскоп:

Скорпион



Събитията, за които споменахме в началото на материала, могат да бъдат както положителни, така и доста неприятни. Всичко това ще зависи от различни други обстоятелства.

Като цяло през първия пролетен месец няма да ви е никак скучно, тъй като ви предстои да се срещнете с доста хора. Много от тях ще са инициатори на контактите с вас.

Предстоят ви общи професионални ангажименти с представители на зодия Телец, Дева или Козирог. Тези отношения ще претърпят изненадващо добро развитие.
Отначало новите запознанства с представители на зодия Рак, Скорпион и Риби ще ви накарат да сте доста мнителни, преди да ги опознаете и да ги приемете в близкото си обкръжение.

Месецът благоприятства пътуванията ви

През месец март ще следите изкъсо събитие, свързано с живота на млада жена, родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Месецът ще е изключително благоприятен за пътувания. За съжаление пътуванията на някои от вас ще са свързани с посещение на човек, който има здравословни проблеми. Не е изключено пътуването ви да е свързано с лечение, терапия или престой в балнеосанаториум.

Като цяло не се задават изненадващи събития в любовния ви живот. При дамите над 35-годишна възраст обаче, не е изключено да възникнат сцени на ревност от страна на партньора им. Освен това има вероятност партньорът ви да се опита да наложи волята си над вас. Не му позволявайте, освен ако и самите вие не сте убедени в правотата му.

Що се отнася до мъжете от тази зодия, които са прехвърлили 35-годинша възраст, то те могат да постигнат много, да се зарадват на важни успехи или пък да стартират нова перспективна дейност или отношения.

На хоризонта се задава и опасност, която е свързана с невъзможността ви да виждате нещата реално. Понякога сами си създавате илюзии или пък имате твърде високи очаквания от партньора ви, без значение дали се отнася за бизнеса или личния ви живот.

Младите дами от зодията ще се зарадват на дълго чакана новина или успех, в който са вложили много време и енергия, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.